Interaktiv manuale përdorimi dixhitale

Filloni

Gjeni manualin dixhital për pajisjen tuaj Electrolux duke kërkuar më poshtë ose shikoni video-tutorialët tanë për të marrë maksimumin nga pajisja juaj që nga fillimi.

Së shpejti!

Manualet e plota dixhitale do të publikohen këtë verë. Ndërkohë, regjistroni produktin tuaj të ri për t'u njoftuar kur të jetë i disponueshëm ose shkarkoni manualin e plotë si PDF.

Regjistrohuni dhe njoftohuni

Shkarkoni manualin PDF

Lexoni artikujt e ndihmës dhe përfitoni ndihmë në faqen tonë të Mbështetjes për të vazhduar punën sërish shpejt.

Gjeni pjesë origjinale këmbimi për pajisjen tuaj në dyqanin tonë në internet dhe ato do t'ju vijnë në derën e shtëpisë.

Na kontaktoni për të rezervuar një shërbim ose për të marrë përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të keni. Jemi të disponueshëm përmes telefonit dhe emailit.

  • How to use Steamify on your SteamPro Oven

Merrni akses të plotë

Duke regjistruar pajisjen tuaj Electrolux ju fitoni akses të lehtë te manualet e produkteve, informacioni i blerjeve tuaja, informacioni i garancisë, rezervimet e shërbimeve dhe gjëra të tjera që lidhen me pajisjen tuaj. Mund të blini gjithashtu aksesorë që përshtaten me produktin tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj
  • How to use SensePro food sensor

  • How to use the UI of your SensePro Hob

Merrni akses të plotë

Duke regjistruar pajisjen tuaj Electrolux ju fitoni akses të lehtë te manualet e produkteve, informacioni i blerjeve tuaja, informacioni i garancisë, rezervimet e shërbimeve dhe gjëra të tjera që lidhen me pajisjen tuaj. Mund të blini gjithashtu aksesorë që përshtaten me produktin tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj