Combi Bottom 800 Frigoriferë ngrirës të montuar LNS9TE19S

Ultimate storage flexibility with MultiSpace

The MultiSpace fridge is taller than standard designs, giving you more room to store ingredients. Multiple storage solutions allow you to customise the space to suit your needs for improved flexibility and organisation designed around you.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - LNS9TE19S

TwinTech® with No Frost prevents drying out

TwinTech® No Frost intelligent dual-cooling system locks in hydration of ingredients. Superior to standard total No Frost, it independently cools fridge and freezer. Freezer does not build frost. Fridge keeps the right humidity resulting in 60% less food mass loss with TwinTech® No Frost.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - LNS9TE19S

Compressor ten-year warranty

Enjoy total peace of mind knowing the compressor itself has a ten-year warranty. The warranty covers damages which could be incurred during labour, transportation, gas removal and refilling, or general maintenance.

Extra organization. With ExtraZone

Separate food groups with the ExtraZone drawer. To stay organised and always have the right ingredients to hand.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - LNS9TE19S

Setting at your fingertips. With Electronic dual touch control

Thanks to the Electronic dual touch control you never have to second guess what’s going on inside your fridge. You can easily control various functions and set the precise settings for both the fridge and the freezer with just a touch.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Frigorifer me ngrirës
 • Ngjyra: E bardhë
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A++
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 235
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 213
 • Kapaciteti neto i ngrirjes (L): 60
 • Net capacity Chill zone compartment Excluding freezer compartment: 0
Specifikimi
 • Për instalim plotësisht të integruar të derës
 • Shkrirje automatike në kompartimentin e ftohjes
 • Qarkullim i ajrit të ventiluar për temperaturë të njejtë në të gjithë frigoriferin
 • Funksioni Action Cool siguron shpejt temperaturën e dëshiruar të frigoriferit
 • Funksioni Action Freeze ngrin shpejt ushqimet dhe ruan shijen dhe vitaminat
 • Funksioni Holiday për të minimalizuar konsumin e energjisë gjatë mungesës së gjatë për të shmangur mykun dhe aromat e pakëndshme
 • Sinjal i dëgjueshëm dhe viziv paralajmërimi për derën e hapur dhe temperaturën e lartë
 • Sinjal i dëgjueshëm dhe viziv paralajmërimi për derën e hapur
 • Kontrolle të veçanta për kompartimentin e ngrirjes dhe ftohjes
 • Ndriçimi i frigoriferit: 1, Integrated to FanHigh, LED i brëndshëm, With rise-on effect
 • Raftet e frigoriferit: 2 Gjerësi e plotë + 1 raft fleksibël, Xham me gjerësi të plotë me pjerrësi të përparme dhe të pasme
 • Vendosja e menteshave të derës: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Raftet e ngrirësit: 2, Gjerësi e plotë, Qelq
 • Sirtarët e ngrirësit: 3 Gjerësi e plotë, Plastikë transparente
 • Sirtarë të veçantë të frigoriferit: 1 Pull out drawer Transparent front, Fully extandable
Performanca
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 213
 • Kapaciteti neto i ngrirjes (L): 60
 • Net capacity Chill zone compartment Excluding freezer compartment: 0
 • Type of defrosting refrigerator: Auto
 • Type of defrosting freezer: Auto
 • Temperature rise time (h) (2010/30/EC): 21
 • Freezing capacity (kg/24h) (2010/30/EC): 10
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 36
 • Number of compressors: 1 + valve
 • Chill technology freezer: Frost free
Instalimi
 • Ngjyra: E bardhë
 • Installation: BI Slide Door
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 1884x548x549
 • BI_DImensions: 1894x560x550
 • Door hinges: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 65
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A++
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 235
 • Climate Class (2010/30/EC): SN-N-ST-T
 • Ngarkesa e lidhur (W): 140
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 925 561 032
 • Product Class: Frigorifer me ngrirës
 • DE_FridgeFr_FreshBox: yes
 • DE_FridgeF_MaxiBox: yes
 • Min. ambient temp, C: 10
 • Type of refrigerant: R600a
 • Door alarm indicator control: Display, Sound With Switch Off Function
 • High temp indicator control: Display, Sound With Switch Off Function
 • Fast freeze indicator control: Display
 • Shelves Refrig type of: Xham me gjerësi të plotë me pjerrësi të përparme dhe të pasme
 • Shelves Refrig special: Asnjë
 • Drawers Freezer nø of: 3 Gjerësi e plotë
 • Drawers Freezer type of: Plastikë transparente
 • Bottle shelves: 1 Full Width transparent, With trim
 • Lamps: 1, Integrated to FanHigh, LED i brëndshëm, With rise-on effect
 • Voltazhi: 230-240
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 2.4
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 925 561 032
 • Bar code: 7332543739813

Produktet e tjera

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - ENN2853COW TwinTech
Combi Bottom 600 Frigoriferë ngrirës të montuar
 • No frost freezer, market-fresh in the fridge
 • Market fresh after 7 days with TwinTech
 • Consistently cool with DynamicAir
 • NoFrost, forever
Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - ENN2811BOW
Combi Bottom 300 Frigoriferë ngrirës të montuar
 • Defrost less often
 • Less freezer maintenance, with LowFrost
 • Consistently cool with DynamicAir
 • Humidity control for fresh greens
Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - ENN2801BOW
Combi Bottom 300 Frigoriferë ngrirës të montuar
 • Defrost less often
 • Less freezer maintenance, with LowFrost
 • Humidity control for fresh greens

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj