Përfitimet

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - LND5FE18S

ColdSense mbron ushqimin duke ristabilizuar shpejt temperaturёn

ColdSense pёrdor sensorё tё saktё tё temperaturёs pёr tё kthyer Frigoriferin ngrirёs nё temperaturёn e duhur pas  hapjes dhe mbylljes sё derёs. Kjo ndihmon parandalimin e tronditjeve të temperaturёs dhe prishjen e ushqimit pёr mbrojtje tё plotё tё ushqimit.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - LND5FE18S

Vazhdimisht i ftohtë, me DynamicAir

DynamicAir siguron se ambienti brenda frigoriferit tuaj mbahet në një temperaturë të qëndrueshme. Funksionon duke qarkulluar ajër të ftohtë kudo, që do të thotë se edhe kur dera hapet, ushqimi juaj mbrohet nga ngrohja.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - LND5FE18S

Më pak mirëmbajtje e ngrirësit, me LowFrost

Sistemi i integruar LowFrost ruan temperaturën e ngrirësit tuaj për të ndihmuar në parandalimin e krijimit të akullit. Për performancë më të mirë dhe më pak mirëmbajtje.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - LND5FE18S

Garanci dhjetë-vjeçare për kompresorin

Shijoni paqen e plotë të mendjes duke ditur se kompresori ka një garanci dhjetë-vjeçare. Garancia mbulon dëmet që mund të shkaktohen gjatë punës, transportit, heqjes dhe rimbushjes së gazit ose mirëmbajtjes së përgjithshme.

Ruajtja e saktë e ushqimit me Kontroll të brendshëm elektronik

Jini në kontroll të kushteve të ruajtjes së ushqimit tuaj me Kontrollin e brendshëm elektronik. Treguesit LED ju tregojnë lehtësisht temperaturën dhe cilësimet heqin çdo supozim.

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone