Përfitimet

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - ENP7MD19S

Deri në 95% të vitaminave ruhen me teknologjinë GreenZone.*

GreenZone+ është sirtari ideal i ruajtjes, eliminon lagështinë e tepërt duke ruajtur sasinë e duhur të lagështisë për perimet tuaja. Kjo ruan deri në 95% të vitaminave pas 11 ditësh, duke mbrojtur produktet me sasinë e duhur të lagështisë.*

*Shkalla e ruajtjes së vitaminës bazuar në analizën e jashtme për mbajtjen e vitaminës C në boronica pas 11 ditësh në ndarjen GreenZone.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - ENP7MD19S

Një ndryshim domethënës – frigorifer-ngrirës unik me plastikë të ricikluar*

Me krenari prezantojmë frigoriferin tonë ngrirës unik me një shtresë të brendshme të bërë nga 70% plastikë e ricikluar. Plastika nga frigoriferët e hedhur përdoret për të bërë frigoriferë të rinj, duke ndihmuar në pakësimin e mbetjeve përmes riciklimit.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - ENP7MD19S

Një ngrirës i konvertueshëm për më shumë fleksibilitet

Shijoni më shumë fleksibilitet nga frigorifer juaj ngrirës me një ndarje ngrirëse që është plotësisht e konvertueshme. Tani mund ta vendosni ngrirësin në +4°C për të zmadhuar hapësirën e frigoriferit ose të vazhdoni ta përdorni në temperaturën e tij të zakonshme midis –15°C dhe –24°C.

Stabilitet preciz i temperaturës me TwinTech® No Frost Plus

TwinTech® No Frost Plus mbron shijen e ushqimit. Me stabilitet të temperaturës mbi 4 herë më mirë sesa standardi* dhe deri në 9% më mirë rendiment i energjisë,** merrni më të mirën nga elementët tuaj përbërës ndërsa kurseni energji.

Shijet gjithmonë në kulmin e tyre me MultiFlow

Ushqimi mbahet në më të mirën e tij me MultiFlow. Teknologjia ruan një temperaturë të qëndrueshme brenda frigoriferit tuaj, duke parandaluar tharjen e përbërësve tuaj. Gjithashtu duke krijuar një ambient që e mban ushqimin të shijshëm, deri në blerjet tuaja të ardhshme.

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone