Përfitimet

ColdSense mbron ushqimin duke ristabilizuar shpejt temperaturёn

ColdSense pёrdor sensorё tё saktё tё temperaturёs pёr tё kthyer Frigoriferin ngrirёs nё temperaturёn e duhur pas  hapjes dhe mbylljes sё derёs. Kjo ndihmon parandalimin e tronditjeve të temperaturёs dhe prishjen e ushqimit pёr mbrojtje tё plotё tё ushqimit.

Më pak mirëmbajtje e ngrirësit, me LowFrost

Sistemi i integruar LowFrost ruan temperaturën e ngrirësit tuaj për të ndihmuar në parandalimin e krijimit të akullit. Për performancë më të mirë dhe më pak mirëmbajtje.

Garanci dhjetë-vjeçare për kompresorin

Shijoni paqen e plotë të mendjes duke ditur se kompresori ka një garanci dhjetë-vjeçare. Garancia mbulon dëmet që mund të shkaktohen gjatë punës, transportit, heqjes dhe rimbushjes së gazit ose mirëmbajtjes së përgjithshme.

Ruajtja e saktë e ushqimit me Kontroll të brendshëm elektronik

Jini në kontroll të kushteve të ruajtjes së ushqimit tuaj me Kontrollin e brendshëm elektronik. Treguesit LED ju tregojnë lehtësisht temperaturën dhe cilësimet heqin çdo supozim.

Lagështia e ekuilibruar krijon kushte ideale për ushqimin tuaj

Teknologjia e kontrollit të lagështisë e mban lagështinë në ekuilibër. Kjo ndihmon që ushqimi të mos thahet dhe të mos grumbullohet kondensim.

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone