Përfitimet

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - ENT6NE18S

Ushqimi mbahet deri në 60% me më shumë lëng dhe më i hidratuar me teknologjinë TwinTech.*

Mos shkrini kurrë ngrirësin falë TwinTech® No Frost. Sistemi i dyfishtë i ftohjes i tij e mban ushqimin 60% më shumë të hidratuar sesa frigoriferët me një avullues.* Duke mos përdorur ajër të thatë të ngrirësit, mban lagështinë ideale dhe ruan ushqimin nga tharja.*

*Analiza e brendshme e teknologjisë TwinTech duke përdorur një metodë të analizës së brendshme që mat nivelin e hidratimit pas 9 ditë ruajtje krahasuar me produktin e vet me një avullues.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - ENT6NE18S

Garanci dhjetë-vjeçare për kompresorin

Shijoni paqen e plotë të mendjes duke ditur se kompresori ka një garanci dhjetë-vjeçare. Garancia mbulon dëmet që mund të shkaktohen gjatë punës, transportit, heqjes dhe rimbushjes së gazit ose mirëmbajtjes së përgjithshme.

Ruajtja e saktë e ushqimit me Kontroll të brendshëm elektronik

Jini në kontroll të kushteve të ruajtjes së ushqimit tuaj me Kontrollin e brendshëm elektronik. Treguesit LED ju tregojnë lehtësisht temperaturën dhe cilësimet heqin çdo supozim.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - ENT6NE18S

Ruani teksturën e përsosur me FastFreeze

Sistemi FastFreeze ngrin ushqimet e freskëta shpejt, kështu që vitaminat, teksturat, shijet dhe të gjitha cilësitë e shëndetshme ruhen më mirë.

Drita LED premium të frigoriferit

Shijoni shikueshmëri të shkëlqyer me dritat e integruara LED të frigoriferit tonë. Llambat e fshehta dhe me efikasitet energjie shkëlqejnë një dritë të shndritshme në të gjithë hapësirën. Konsumon dhjetë herë më pak energji sesa drita standarde.

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone