Përfitimet

Rifreskoni në heshtje ajrin me Flladi

Prekni butonin flladi sapo keni përfunduar gatimin dhe niveli i nxjerrjes ulet në një minimum të qetë si pëshpërimë dhe punon për 60 minuta. Do të thotë se mund të shijoni ushqimin tuaj me qetësi ndërsa ajri në kuzhinën tuaj rifreskohet me qetësi.

Hob2Hood® për leverdi të pastër

Funksioni Hob2Hood® lidh me valë pianurën tuaj me aspiratorin tuaj. Filloni gatimin dhe aspiratori do të rregullojë automatikisht cilësimet, duke siguruar nxjerrjen më të mirë bazuar në energjinë e zgjedhur në pianurë. Bën punën e vështirë që të mbani mendjen – dhe duart tuaja – te gatimi.

Ky aspirator siguron Nxjerrje të shpejtë të avullit dhe erërave të padëshiruara

Funksionaliteti Nxjerrja me performancë të lartë në këtë aspirator bëhet i mundshëm për shkak të motorit të fuqishëm të tij. Punon shpejt për t’ju ndihmuar që me shpejtësi dhe plotësisht të pastroni avullin dhe erërat nga ajri i kuzhinës tuaj.

Jetë e gjatë dhe dritë e shkëlqyeshme – lejoni që LEDlights t’ju drejtojnë në rrugë

Gëzojuni ndriçimit të ekspertëve ndërsa gatuani. LEDlights tona përdorim shumë më pak energji sesa drita të tjera dhe sigurojnë shikueshmëri të shkëlqyeshme në kuzhinë, duke siguruar se gatuani me besim dhe shkathtësi më të madhe.

Filtër standard i yndyrës për një kuzhinë të pastër

Filtri ynë i besueshëm i yndyrës do të thotë se gjithnjë mund t’i gëzoheni një hapësire gatimi të pastër. Kur kërkohet një filtër i ri, mund të lahet ose zëvendësohet lehtësisht. Kuzhina juaj do të jetë e pastër për më gjatë.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone