UniversalDose
UniversalDose

UniversalDose. Një kuti për të gjitha llojet e detergjenteve, edhe për Pods®

 

Makina e re larëse UniversalDose nga Electrolux ka një modelim të patentuar që u mundëson të gjitha llojeve të detergjentëve që të shpërbëhen me efikasitet, duke përfshirë dhe PODS®. Fuqia pastruese e detergjentit garantohet edhe për larje të shkurtra dhe temperatura të ulëta

Një kuti detergjenti që ju përshtatet juve

S'ka pse i përshtateni ju makinës larëse; lëreni atë t'ju përshtatet juve dhe nevojave tuaja. Zgjidhni llojin e detergjentit që dëshironi të përdorni; lëng, pluhur apo PODS®, që të gjitha do të kenë një ndarje të veçantë në kutinë UniversalDose.

Modelim unik dhe teknologji vorbulle

Modelimi i patentuar, ndërthurur me currilat nga sipër krijon një vorbull uji në kuti që mundëson tretjen e të gjitha llojeve të detergjentëve, së bashku me PODS®, deri në 60% më shpejt se kur futet në kazan. Efikasiteti i PODS® garantohet edhe në temperatura të ulëta dhe për cikle të ulëta*.

* Test i brendshëm i kryer duke krahasuar përdorimin e PODS® në kutinë UniversalDose me përdorimin e PODS® në kazan me cikël 1-orësh pambuku në 30°C.

Përfitime të tjera të kutisë UniversalDose

• Kuti me vetëpastrim

• Më pak zhurmë kur rrjedh ujë në kuti

• Punon më së miri edhe në kushte uji me presion të ulët

UniversalDose, kutia më fleksibël në treg

Përdorni llojin e detergjentit që preferoni ose ndryshojeni sipas nevojës: sido që të jetë, fuqia e pastrimit do të maksimizohet për rezultate optimale çdo herë.

Makinat tona larëse UniversalDose

Programet e larjes: Eco 40-60, Cottons, Sintetiket, Delicates, Wool\Silk, Steam FreshScent, Centrifuga/Shkarkimi, Shplarja, Rapid 20 min, Outdoor, Denim, Duvet, Anti-Allergy Vapour, Ultrawash 59min

 • Sistemi UltraCare
 • Sistemi SteamCare
 • Sistemi SensiCare
 • Program i dizenjuar për të mëndafshtat me larje delikate dhe cikël të përshtatur centrifuge

Programet e larjes: Eco 40-60, Cottons, Sintetiket, Delicates, Wool\Silk, Steam FreshScent, Centrifuga/Shkarkimi, Shplarja, Rapid 20 min, Outdoor, Sportive, Denim, Duvet, Anti-Allergy Vapour

 • Sistemi SteamCare
 • Sistemi SensiCare
 • Program i dizenjuar për të mëndafshtat me larje delikate dhe cikël të përshtatur centrifuge

Programet e larjes: Eco 40-60, Cottons, Sintetiket, Delicates, Wool\Silk, Steam FreshScent, Centrifuga/Shkarkimi, Shplarja, Rapid 20 min, Outdoor, Denim, Duvet, Anti-Allergy Vapour, Ultrawash 59min

 • Sistemi UltraCare
 • Sistemi SteamCare
 • Sistemi SensiCare
 • Program i dizenjuar për të mëndafshtat me larje delikate dhe cikël të përshtatur centrifuge