Pizza stone kit Pizza stone set E9OHPS1

All set for delicious

Create delicious with the selection tools in our pizza kit. The pizza stone provides a highly durable platform for baking on, the wooden peeler lets you seamlessly shift pizza from stone to plate, while the stainless steel cutter allows you to serve up the ideal slice.

Evenly heated, even better pizzas

Made from highly durable material, our pizza stone provides quick, even heat distribution. So your toppings are even more flavoursome, and your crust has the perfect crunch.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Installation: Free_Standing
 • Nordic_Dimensions_Accessory: 15x380x330
 • Thellësi mm: 330
 • Gjerësia mm: 380
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 3.7
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 902 979 798
 • EAN: 7332543575213
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Accessory Type: Pizza stone kit
Instalimi
 • Thellësi mm: 330
 • Gjerësia mm: 380
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 3.7
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 902 979 798
 • Product Installation: Free_Standing
 • Nordic_Dimensions_Accessory: 15x380x330
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 902 979 798
 • EAN: 7332543575213

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj