SALT BLOCK Salt Block E2SLT

Cook healthily, season naturally

Sourced from salt deposits found in the Himalayas, the Salt Block from Electrolux is a healthy and delicious way to season your food. As the pink rock salt is packed with minerals, dishes are enriched with natural flavours as they cook so no need for excess butter or oil.

Flexibility for your food

The Salt Block from Electrolux comes with a stylish steel holder designed for even heat distribution. Enabling cooking on any hob or oven. Without the frame, dishes can also be prepared on the grill.

Social table cooking

Cook your food at the table with our Salt Block. The natural materials stays hot long after it has left the oven. So you can sizzle and serve at the same time – a truly unique way of entertaining guests.

Stay hot or keep your cool

Keep your food at the right temperature with our Salt Block. The surface stays hot or cold so you can serve chilled desserts directly from the freezer or sizzling dinners straight from the hob or the oven.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Installation: Free_Standing
 • Nordic_Dimensions_Accessory: 81x220x0
 • Thellësi mm: 0
 • Gjerësia mm: 220
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 5.58
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 902 979 823
 • EAN: 7332543595419
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Accessory Type: Salt Block
Instalimi
 • Thellësi mm: 0
 • Gjerësia mm: 220
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 5.58
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 902 979 823
 • Product Installation: Free_Standing
 • Nordic_Dimensions_Accessory: 81x220x0
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 902 979 823
 • EAN: 7332543595419

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj