electrolux kitchen

Mësoni më shumë rreth pajisjes suaj.

Na thoni cilën pajisje keni, për të përdorur më lehtë manualet, këshilla për zgjidhjen e problemeve, informacione për blerje dhe rezervimet e servisit.

Regjistrohuni në njoftimin tonë elektronik dhe do të informoheni.

Bashkohuni 1 milion të regjistruarve dhe përfitoni si në vijim:

  • Bëhuni i pari që do të mësoni rreth modeleve të reja dhe produkteve të linjës.
  • Merrni oferta speciale   
  • Zbuloni këshilla dhe sugjerime insipiruese për përmirësimin e nevojave të pajisjeve tuaja.
  • Merrni rregullisht këshilla kujdesi dhe mirëmbajtjeje.
Regjistrohuni në njoftimin elektronik.