Top loaded WM PerfectCare 800 Lavatriçe me hapje sipër EW8T3372

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW8T3372

Enjoy clothes for longer with UltraCare

Enjoy your clothes for longer with our UltraCare system. Detergent and softener are pre-mixed in water before they reach the drum, so they are evenly distributed in the wash. This means they get to work quickly, which in turn protects the fibres of clothes.

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW8T3372

Shorter programme, ultimate care with UltraWash

With our UltraWash short programme, you never have to compromise on cleaning and care. Unlike other short cycles, our programme treats your clothes with care by combining low temperatures and gentle drum movements in less than an hour. A perfect balance with UltraWash, helping your clothes last longer.

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW8T3372

Reduce wrinkles with SteamCare

Clothes emerge from the drum with less wrinkles thanks to our SteamCare system. By adding steam to the end of the wash, fibres are relaxed, and wrinkles are reduced by a third. Without being exposed to the heat of regular ironing, clothes look better for longer.

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW8T3372

SensiCare System - Customised care in a shorter time

Our SensiCare System weighs each load and automatically adjusts the cycle, so that your clothes are cleaned for just the right amount of time. Preventing over washing and ensuring items retain their look and feel for longer.

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW8T3372

Save energy with Eco TimeManager

Enjoy energy-efficient washes with the Eco TimeManager option. Save resources by tailoring the length of washes to suit you, without having to compromise on quality. Clothes are cleaned carefully and efficiently.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: Top loaded WM
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Kapaciteti i larjes (kg): 7
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+++ -30%
 • Energy cons. annual (kWh) (2010/30/EC): 120
 • Left-on mode power cons. (W) (2010/30/EC): 0.3
Specifikimi
 • Kapaciteti i larjes: 7 kg
 • Ekran i madh LCD
 • Lavatriçe me kapak nga lart
 • Programet e larjes: Ndezur/Fikur, Cottons, Cotton ECO, Sintetiket, Delicates, Steam, Steam Cashmere, Centrifuga/Shkarkimi, Shplarja, Baby, Rapid 14min, Outdoor, Denim, UltraWash, Të leshtat
 • Opsioni i vonesës në nisje
 • Pozicionim automatik i kazanit në pjesën e sipërme në përfundim të programit
 • Kontroll balance i ngarkesës së kazanit
 • Teknologjia Fuzzy Logic, duke iu përshtatur ngarkesës
 • Këmbët: 2 adj + 2 fixed feet
 • Mbrojtje kundra rrjedhjes
Performanca
 • Kapaciteti i larjes (kg): 7
 • Spin drying efficiency (2010/30/EC): B
 • Max. spin speed (rpm) (2010/30/EC): 1300
 • Declared programme (2010/30/EC): Std cotton 60 half & full load,Std cotton 40 half load
 • Progr. time Std. Cotton 60°C (min): 275
 • Progr. time Std. Cotton 60°C, half load (min): 215
 • Progr. time Std. Cotton 40°C, half load (min): 215
 • Washing noise (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 49
 • Spinning noise (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 79
 • Moisture % after max. spin (2010/30/EC): 53
 • Drum volume: 42
 • Performanca e larjes: A
 • Motor system: Permanent Magnet
Instalimi
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Inlet hose type of: Aqua stop
 • Inlet hose length: 150
 • Outlet hose length: 202
 • Wheels: 2 adj + 2 fixed feet
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 890x400x600
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+++ -30%
 • Energy cons. annual (kWh) (2010/30/EC): 120
 • Left-on mode power cons. (W) (2010/30/EC): 0.3
 • Water cons. annual (l) (2010/30/EC): 9990
 • Left-on mode duration (min) (2010/30/EC): 5
 • Ngarkesa e lidhur (W): 2200
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 913 128 348
 • Product Type: Top loaded WM
 • Family: PerfectCare 800
 • Connectivity: No
 • Display type: LCD large display
 • Balance control: Yes
 • Drum positioning: Electrical
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.61
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 913 128 348
 • Bar code: 7332543719662

Aksesorët

Delicate fabric can suffer wear and tear when they rub against other laundry during a washing cyc...

This drain hose provides a neat and compact fit for dishwashers and washing machines. Adjustable ...

Using the correct water hose is essential to a safe and reliable system. This high quality cold-w...

Produktet e tjera

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW6T4261
Top loaded WM PerfectCare 600 Lavatriçe me hapje sipër
 • Your everyday, washed with care
 • SensiCare System - Customised care in a shorter time
 • Retain freshness with SoftPlus
 • Save energy with Eco TimeManager
Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW6T4272I
Top loaded WM PerfectCare 600 Lavatriçe me hapje sipër
 • Your everyday, washed with care
 • SensiCare System - Customised care in a shorter time
 • Retain freshness with SoftPlus
 • Save energy with Eco TimeManager
Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW6T5061
Top loaded WM PerfectCare 600 Lavatriçe me hapje sipër
 • Your everyday, washed with care
 • SensiCare System - Customised care in a shorter time
 • Wash up to 50% quicker with TimeSave option
 • Laundry that works around you with Delay Start

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj