Përfitimet

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW7TN3272

Pakësoni rrudhat me SteamCare

Rrobat dalin nga kazani me më pak rrudha falë sistemit tonë SteamCare. Duke shtuar avull në fund të larjes, fibrat zbuten dhe rrudhat pakësohen me një të tretën. Pa u ekspozuar ndaj nxehtësisë së hekurosjes së rregullt, rrobat duken më të mira për më gjatë.

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW7TN3272

Sistemi SensiCare - Kujdes i personalizuar në një kohë më të shkurtër

Sistemi ynë SensiCare peshon çdo ngarkesë dhe rregullon automatikisht ciklin, në mënyrë që rrobat tuaja të pastrohen për tamam kohën e duhur. Duke parandaluar larjen e tepërt dhe sigurimin se sendet ruajnë pamjen dhe ndjesinë e tyre për më gjatë.

Ruani freskinë me SoftPlus

Rrobat e lara ndjehen të buta dhe kanë aromë të freskët më gjatë me programin SoftPlus. Njom dhe shpërndan në mënyrë të barabartë zbutës të pëlhurës përpara shpëlarjes përfundimtare, në mënyrë që të gjitha rrobat tuaja të marrin kujdes të përsosur.

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW7TN3272

Kurseni energji me Eco TimeManager

Gëzojuni larje efikase ndaj energjisë me opsionin Eco TimeManager. Kurseni burime duke përshtatur kohëzgjatjen e larjeve për t’ju përshtatur juve, pa u dashur të bëni kompromis të cilësisë. Rrobat lahen me kujdes dhe efikasitet.

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW7TN3272

Hapje e butë, për akses të lehtë

Ngarkoni dhe shkarkoni lehtë rrobat tuaja të larjes me sistemin tonë Hapje e butë. Kapaku me butonin me shtypje dhe dyert e buta të kazanit të brendshëm e bëjnë aksesin të thjeshtë dhe të sigurt. Dhe meqë hapja është sipër, mund të shihni qartë përmbajtjen.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone