• Full load capacity (Kg) 6
 • Max Spin Speed (Rpm) 1000
 • Design Level TC5
 • SensiCare SensiCare

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: Top loaded WM
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Kapaciteti i larjes (kg): 6
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+++
 • Spin drying efficiency (2010/30/EC): C
 • Max. spin speed (rpm) (2010/30/EC): 1000
Specifikimi
 • Kapaciteti i larjes: 6 kg
 • Ekran LCD
 • Lavatriçe me kapak nga lart
 • Program mëndafshi i dizenjuar posaçërisht për rrobat e mëndafshta
 • Programet e larjes: Ndezur/Fikur, Eco 40-60, Cottons, Sintetiket, Delicates, Rapid 14min, Shplarja, Centrifuga/Shkarkimi, Anti Allergy Vapour, Baby, Të mëndafshtat, Të leshtat, Sportive, Outdoor, Denim
 • Opsioni i vonesës në nisje
 • Pozicionim automatik i kazanit në pjesën e sipërme në përfundim të programit
 • Këmbët: 2 adj + 2 fixed feet
 • Mbrojtje kundra rrjedhjes
Performanca
 • Kapaciteti i larjes (kg): 6
 • Spin drying efficiency (2010/30/EC): C
 • Max. spin speed (rpm) (2010/30/EC): 1000
 • Declared programme (2010/30/EC): Std cotton 60 half & full load;Std cotton 40 half load
 • Progr. time Std. Cotton 60°C (min): 0
 • Progr. time Std. Cotton 60°C, half load (min): 0
 • Progr. time Std. Cotton 40°C, half load (min): 0
 • Drum volume: 42,0
 • Performanca e larjes: A
 • Motor system: Universal
Instalimi
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Inlet hose type of: Standard cold
 • Inlet hose length: 130
 • Outlet hose length: 135
 • Wheels: 2 adj + 2 fixed feet
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 890x400x600
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+++
 • Ngarkesa e lidhur (W): 2200
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 913 138 500
 • Product Type: Top loaded WM
 • Display type: LCD SMALL DISPLAY
 • Drum positioning: Electrical
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1,65
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 913 138 500
 • Bar code: 7332543793259

Top loaded WM PerfectCare 600 EW6TN5061

Përfitimet

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW6TN5061

SensiCare System - Customised care in a shorter time

Our SensiCare System weighs each load and automatically adjusts the cycle, so that your clothes are cleaned for just the right amount of time. Preventing over washing and ensuring items retain their look and feel for longer.

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW6TN5061

Wash up to 50% quicker with TimeSave option

Experience thorough washing faster with TimeSave option. Press the button to reduce the machine's main cycle time by up to 50%. Your cottons and synthetics are treated to the same comprehensive clean, just in half the time.

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW6TN5061

Laundry that works around you with Delay Start

The Delay Start function gives you control over your laundry. You can postpone the start time of your washing cycle, so that clothes aren’t left sitting in the drum for hours. Now you can experience laundry that works around you.

Refresh with our Anti-Allergy programme

Our high-performance Anti-Allergy programme works hard to remove irritants from your laundry, combining a wash cycle and steam to gently and deeply reach every fibre.

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW6TN5061

Woolmark Blue-certified cycle

Machine wash your woollens with total peace of mind, using our Woolmark Blue-certified cycle. It launders with the gentle and measured care of a hand wash. So garments keep their shape and softness, meaning you can enjoy your favourite items for longer.

Produktet e tjera

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW6T4261
Top loaded WM PerfectCare 600

The 600 top-loader washing machine with SensiCare system adjusts the length of the programme to match the size of your load. It uses the right amount of water, time and energy to deliver the perfect care to laundry, whatever the size of the load. Clothes lo...

 • Full load capacity (Kg) 6
 • Max Spin Speed (Rpm) 1200
 • Design Level TC4
 • SensiCare SensiCare
Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW6T4272I
Top loaded WM PerfectCare 600

The 600 top-loader washing machine with SensiCare system adjusts the length of the programme to match the size of your load. It uses the right amount of water, time and energy to deliver the perfect care to laundry, whatever the size of the load. Clothes lo...

 • Full load capacity (Kg) 7
 • Max Spin Speed (Rpm) 1200
 • Design Level TC4
 • SensiCare SensiCare
Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW6T5061
Top loaded WM PerfectCare 600

The 600 top-loader washing machine with SensiCare system adjusts the length of the programme to match the size of your load. It uses the right amount of water, time and energy to deliver the perfect care to laundry, whatever the size of the load. Clothes lo...

 • Full load capacity (Kg) 6
 • Max Spin Speed (Rpm) 1000
 • Design Level TC5
 • SensiCare SensiCare

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj