Top loaded WM PerfectCare 600 Lavatriçe me hapje sipër EW6T5061

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW6T5061

SensiCare System - Customised care in a shorter time

Our SensiCare System weighs each load and automatically adjusts the cycle, so that your clothes are cleaned for just the right amount of time. Preventing over washing and ensuring items retain their look and feel for longer.

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW6T5061

Wash up to 50% quicker with TimeSave option

Experience thorough washing faster with TimeSave option. Press the button to reduce the machine's main cycle time by up to 50%. Your cottons and synthetics are treated to the same comprehensive clean, just in half the time.

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW6T5061

Laundry that works around you with Delay Start

The Delay Start function gives you control over your laundry. You can postpone the start time of your washing cycle, so that clothes aren’t left sitting in the drum for hours. Now you can experience laundry that works around you.

Refresh with our Anti-Allergy programme

Our high-performance Anti-Allergy programme works hard to remove irritants from your laundry, combining a wash cycle and steam to gently and deeply reach every fibre.

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW6T5061

Woolmark Blue-certified cycle

Machine wash your woollens with total peace of mind, using our Woolmark Blue-certified cycle. It launders with the gentle and measured care of a hand wash. So garments keep their shape and softness, meaning you can enjoy your favourite items for longer.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: Top loaded WM
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Kapaciteti i larjes (kg): 6
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+++
 • Energy cons. annual (kWh) (2010/30/EC): 150,0
 • Left-on mode power cons. (W) (2010/30/EC): 0,48
Specifikimi
 • Kapaciteti i larjes: 6 kg
 • Ekran LCD
 • Lavatriçe me kapak nga lart
 • Program mëndafshi i dizenjuar posaçërisht për rrobat e mëndafshta
 • Programet e larjes: Ndezur/Fikur, Eco 40-60, Cottons, Sintetiket, Delicates, Rapid 14min, Shplarja, Centrifuga/Shkarkimi, Anti Allergy Vapour, Baby, Të mëndafshtat, Të leshtat, Sportive, Outdoor, Denim
 • Opsioni i vonesës në nisje
 • Pozicionim automatik i kazanit në pjesën e sipërme në përfundim të programit
 • Kontroll balance i ngarkesës së kazanit
 • Teknologjia Fuzzy Logic, duke iu përshtatur ngarkesës
 • Këmbët: 2 adj + 2 fixed feet
 • Mbrojtje kundra rrjedhjes
Performanca
 • Kapaciteti i larjes (kg): 6
 • Spin drying efficiency (2010/30/EC): C
 • Max. spin speed (rpm) (2010/30/EC): 1000
 • Declared programme (2010/30/EC): Std cotton 60 half & full load;Std cotton 40 half load
 • Progr. time Std. Cotton 60°C (min): 247
 • Progr. time Std. Cotton 60°C, half load (min): 185
 • Progr. time Std. Cotton 40°C, half load (min): 179
 • Washing noise (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 57
 • Spinning noise (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 75
 • Moisture % after max. spin (2010/30/EC): 60
 • Drum volume: 42,0
 • Performanca e larjes: A
 • Motor system: Universal
Instalimi
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Inlet hose type of: Standard cold
 • Inlet hose length: 130
 • Outlet hose length: 135
 • Wheels: 2 adj + 2 fixed feet
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 890x400x600
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+++
 • Energy cons. annual (kWh) (2010/30/EC): 150,0
 • Left-on mode power cons. (W) (2010/30/EC): 0,48
 • Water cons. annual (l) (2010/30/EC): 9490
 • Left-on mode duration (min) (2010/30/EC): 5
 • Ngarkesa e lidhur (W): 2200
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 913 118 521
 • Product Type: Top loaded WM
 • Family: PerfectCare 600
 • Connectivity: No
 • Display type: LCD small display
 • Balance control: Yes
 • Drum positioning: Electrical
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1,65
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 913 118 521
 • Bar code: 7332543703432

Aksesorët

Delicate fabric can suffer wear and tear when they rub against other laundry during a washing cyc...

This drain hose provides a neat and compact fit for dishwashers and washing machines. Adjustable ...

Using the correct water hose is essential to a safe and reliable system. This high quality cold-w...

Produktet e tjera

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW6T4261
Top loaded WM PerfectCare 600 Lavatriçe me hapje sipër
 • Your everyday, washed with care
 • SensiCare System - Customised care in a shorter time
 • Retain freshness with SoftPlus
 • Save energy with Eco TimeManager
Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW6T4272I
Top loaded WM PerfectCare 600 Lavatriçe me hapje sipër
 • Your everyday, washed with care
 • SensiCare System - Customised care in a shorter time
 • Retain freshness with SoftPlus
 • Save energy with Eco TimeManager
Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW6T3262
Top loaded WM PerfectCare 600 Lavatriçe me hapje sipër
 • Your everyday, washed with care
 • SensiCare System - Customised care in a shorter time
 • Retain freshness with SoftPlus
 • Save energy with Eco TimeManager

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj