Top loaded WM PerfectCare 600 Lavatriçe me hapje sipër EW6T4272I

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW6T4272I

SensiCare System - Customised care in a shorter time

Our SensiCare System weighs each load and automatically adjusts the cycle, so that your clothes are cleaned for just the right amount of time. Preventing over washing and ensuring items retain their look and feel for longer.

Retain freshness with SoftPlus

Laundry feels soft and smells fresh for longer with the SoftPlus programme. It soaks and evenly distributes fabric softener before the final rinse, so all your clothing is perfectly cared for.

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW6T4272I

Save energy with Eco TimeManager

Enjoy energy-efficient washes with the Eco TimeManager option. Save resources by tailoring the length of washes to suit you, without having to compromise on quality. Clothes are cleaned carefully and efficiently.

Refresh with our Anti-Allergy programme

Our high-performance Anti-Allergy programme works hard to remove irritants from your laundry, combining a wash cycle and steam to gently and deeply reach every fibre.

Soft Opening, for easy access

Easily load and unload your laundry with our Soft Opening system. The push-button lid and soft inner-drum doors make access simple and safe. And because the opening is at the top, you can clearly see the contents.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: Top loaded WM
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Kapaciteti i larjes (kg): 7
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+++ -10%
 • Energy cons. annual (kWh) (2010/30/EC): 157
 • Left-on mode power cons. (W) (2010/30/EC): 0.3
Specifikimi
 • Kapaciteti i larjes: 7 kg
 • Ekran i madh LCD
 • Lavatriçe me kapak nga lart
 • Program mëndafshi i dizenjuar posaçërisht për rrobat e mëndafshta
 • Programet e larjes: Ndezur/Fikur, Cottons, Cotton ECO, Sintetiket, Delicates, Rapid 14min, Shplarja, Centrifuga/Shkarkimi, Anti Allergy, Baby, Të mëndafshtat, Të leshtat, Sportive, Outdoor, Denim
 • Opsioni i vonesës në nisje
 • Hapje e lehtë prej kazanit të derës
 • Pozicionim automatik i kazanit në pjesën e sipërme në përfundim të programit
 • Kontroll balance i ngarkesës së kazanit
 • Teknologjia Fuzzy Logic, duke iu përshtatur ngarkesës
 • Këmbët: 2 adj + 2 fixed feet
 • Motor inverter për rritjen e performancës dhe një përdorim shumë silencioz
 • Mbrojtje kundra rrjedhjes
Performanca
 • Kapaciteti i larjes (kg): 7
 • Spin drying efficiency (2010/30/EC): B
 • Max. spin speed (rpm) (2010/30/EC): 1200
 • Declared programme (2010/30/EC): Std cotton 60 half & full load,Std cotton 40 half load
 • Progr. time Std. Cotton 60°C (min): 275
 • Progr. time Std. Cotton 60°C, half load (min): 205
 • Progr. time Std. Cotton 40°C, half load (min): 205
 • Washing noise (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 51
 • Spinning noise (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 77
 • Moisture % after max. spin (2010/30/EC): 53
 • Drum volume: 42
 • Performanca e larjes: A
 • Motor system: Inverter
Instalimi
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Inlet hose type of: Standard cold
 • Inlet hose length: 130
 • Outlet hose length: 142
 • Wheels: 2 adj + 2 fixed feet
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 890x400x600
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+++ -10%
 • Energy cons. annual (kWh) (2010/30/EC): 157
 • Left-on mode power cons. (W) (2010/30/EC): 0.3
 • Water cons. annual (l) (2010/30/EC): 9990
 • Left-on mode duration (min) (2010/30/EC): 5
 • Ngarkesa e lidhur (W): 2200
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 913 128 425
 • Product Type: Top loaded WM
 • Family: PerfectCare 600
 • Connectivity: No
 • Display type: LCD medium display
 • Balance control: Yes
 • Drum positioning: Electrical
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.61
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 913 128 425
 • Bar code: 7332543713110

Aksesorët

Delicate fabric can suffer wear and tear when they rub against other laundry during a washing cyc...

This drain hose provides a neat and compact fit for dishwashers and washing machines. Adjustable ...

Using the correct water hose is essential to a safe and reliable system. This high quality cold-w...

Produktet e tjera

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW6T4261
Top loaded WM PerfectCare 600 Lavatriçe me hapje sipër
 • Your everyday, washed with care
 • SensiCare System - Customised care in a shorter time
 • Retain freshness with SoftPlus
 • Save energy with Eco TimeManager
Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW6T5061
Top loaded WM PerfectCare 600 Lavatriçe me hapje sipër
 • Your everyday, washed with care
 • SensiCare System - Customised care in a shorter time
 • Wash up to 50% quicker with TimeSave option
 • Laundry that works around you with Delay Start
Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW6T3262
Top loaded WM PerfectCare 600 Lavatriçe me hapje sipër
 • Your everyday, washed with care
 • SensiCare System - Customised care in a shorter time
 • Retain freshness with SoftPlus
 • Save energy with Eco TimeManager

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj