Përfitimet

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW2TN5061E

Large or small loads - your washer adjusts its cycle

This washing machine with AutoSense gives you all the flexibility you need. It has an extra-large drum to wash big loads in one go, while for smaller loads it automatically adjusts time, water and energy use.

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW2TN5061E

Get more freedom - delay the start of the cycle

Don't plan your day around your laundry. With the Delay Start function, you can postpone the start of the next cycle so that it will be ready whenever you are.

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW2TN5061E

The gentlest treatment – guaranteed by the Woolmark Blue certificate (formerly known as Woolmark Gold) Certificate

The Woolmark Blue certificate (formerly known as Woolmark Gold) Certificate guarantees that this washing machine will wash your woollen items with the greatest of care.

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW2TN5061E

Change settings with intuitive Touch Control

Enjoy intuitive control over your washing machine with our Touch Controls. Easily manage settings and start washing loads at the touch of a button.

Produktet e tjera

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW6T3262
Top loaded WM PerfectCare 600

The 600 top-loader washing machine with SensiCare system adjusts the length of the programme to match the size of your load. It uses the right amount of water, time and energy to deliver the perfect care to laundry, whatever the size of the load. Clothes lo...

 • Full load capacity (Kg) 6
 • Max Spin Speed (Rpm) 1200
 • Design Level TC3
 • SensiCare SensiCare
 • Soft Opening Soft Opening
Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW7T3372
Top loaded WM PerfectCare 700

Our 700 top-loader washing machine with SteamCare system reduces wrinkles in your laundry by a third. It introduces steam at the end of the programme, helping you to achieve a smoother finish. All without the heat and effort of regular ironing.

 • Full load capacity (Kg) 7
 • Max Spin Speed (Rpm) 1300
 • Design Level TC3
 • SteamCare SteamCare
 • SensiCare SensiCare
 • Soft Opening Soft Opening
Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW8T3372
Top loaded WM PerfectCare 800

The 800 top-loader washing machine with UltraCare system fully activates detergents and softeners before they reach the load. Meaning that laundry is washed quickly and thoroughly, preserving the quality of your clothes. Garments are cleaned gently, so ever...

 • Full load capacity (Kg) 7
 • Max Spin Speed (Rpm) 1300
 • Design Level TC3
 • UltraCare UltraCare
 • SteamCare SteamCare
 • SensiCare SensiCare
 • Soft Opening Soft Opening

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj