Top loaded WM TimeCare 500 Lavatriçe me hapje sipër EW2T5061E

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW2T5061E

Large or small loads - your washer adjusts its cycle

This washing machine with AutoSense gives you all the flexibility you need. It has an extra-large drum to wash big loads in one go, while for smaller loads it automatically adjusts time, water and energy use.

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW2T5061E

Get more freedom - delay the start of the cycle

Don't plan your day around your laundry. With the Delay Start function, you can postpone the start of the next cycle so that it will be ready whenever you are.

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW2T5061E

The gentlest treatment – guaranteed by the Woolmark Blue certificate (formerly known as Woolmark Gold) Certificate

The Woolmark Blue certificate (formerly known as Woolmark Gold) Certificate guarantees that this washing machine will wash your woollen items with the greatest of care.

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW2T5061E

Kujdesuni për kujdesin ndërkohë që kujdeseni për rrobat tuaja.

Me këtë makinë larëse, ju merrni rezultatet e shkëlqyera që dëshironi, ndërkohë që përdorni energjinë me efikasitet. Ka një klasifikim A++ të energjisë, vlerësuar në përputhje me direktivat e reja të BE.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Type: Top loaded WM
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Kapaciteti i larjes (kg): 6
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A++
 • Energy cons. annual (kWh) (2010/30/EC): 167,0
 • Left-on mode power cons. (W) (2010/30/EC): 0,48
Specifikimi
 • Kapaciteti i larjes: 6 kg
 • Lavatriçe me kapak nga lart
 • Program mëndafshi i dizenjuar posaçërisht për rrobat e mëndafshta
 • Programet e larjes: Ndezur/Fikur, Eco 40-60, Cottons, Sintetiket, Delicates, Express Care, Rapid 30min, Rapid 14min, Centrifuga, Shkarkimi, Shplarja, Anti Allergy, Duvet, Sportive, Wool\Silk
 • Opsioni i vonesës në nisje
 • Pozicionim automatik i kazanit në pjesën e sipërme në përfundim të programit
 • Kontroll balance i ngarkesës së kazanit
 • Teknologjia Fuzzy Logic, duke iu përshtatur ngarkesës
 • Këmbët: 2 adj + 2 fixed feet
 • Mbrojtje kundra rrjedhjes
Performanca
 • Kapaciteti i larjes (kg): 6
 • Spin drying efficiency (2010/30/EC): C
 • Max. spin speed (rpm) (2010/30/EC): 1000
 • Declared programme (2010/30/EC): Std cotton 60 half & full load;Std cotton 40 half load
 • Progr. time Std. Cotton 60°C (min): 247
 • Progr. time Std. Cotton 60°C, half load (min): 185
 • Progr. time Std. Cotton 40°C, half load (min): 179
 • Washing noise (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 57
 • Spinning noise (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 75
 • Moisture % after max. spin (2010/30/EC): 60
 • Drum volume: 42,0
 • Performanca e larjes: A
 • Motor system: Universal
Instalimi
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Inlet hose type of: Standard cold
 • Inlet hose length: 130
 • Outlet hose length: 135
 • Wheels: 2 adj + 2 fixed feet
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 890x400x600
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A++
 • Energy cons. annual (kWh) (2010/30/EC): 167,0
 • Left-on mode power cons. (W) (2010/30/EC): 0,48
 • Water cons. annual (l) (2010/30/EC): 9490
 • Left-on mode duration (min) (2010/30/EC): 5
 • Ngarkesa e lidhur (W): 2200
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 913 118 609
 • Product Type: Top loaded WM
 • Family: TimeCare 500
 • Connectivity: No
 • Display type: BF LED display
 • Balance control: Yes
 • Drum positioning: Electrical
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 2,4
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 913 118 609
 • Bar code: 7332543757916

Aksesorët

Delicate fabric can suffer wear and tear when they rub against other laundry during a washing cyc...

This drain hose provides a neat and compact fit for dishwashers and washing machines. Adjustable ...

Using the correct water hose is essential to a safe and reliable system. This high quality cold-w...

Produktet e tjera

Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW6T4261
Top loaded WM PerfectCare 600 Lavatriçe me hapje sipër
 • Your everyday, washed with care
 • SensiCare System - Customised care in a shorter time
 • Retain freshness with SoftPlus
 • Save energy with Eco TimeManager
Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW6T4272I
Top loaded WM PerfectCare 600 Lavatriçe me hapje sipër
 • Your everyday, washed with care
 • SensiCare System - Customised care in a shorter time
 • Retain freshness with SoftPlus
 • Save energy with Eco TimeManager
Electrolux - Lavatriçe me hapje sipër - EW6T5061
Top loaded WM PerfectCare 600 Lavatriçe me hapje sipër
 • Your everyday, washed with care
 • SensiCare System - Customised care in a shorter time
 • Wash up to 50% quicker with TimeSave option
 • Laundry that works around you with Delay Start

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj