EW8F169ASA

Electrolux PerfectCare 800 AutoDose Lavatriçe 9 and 1600

Programi ynë UltraWash është ekuilibri ideal i kujdesit dhe efikasitetit të energjisë për ngarkesat tuaja të përziera - në një cikël 59 minutash. Larje efikase në temperaturë të ulët mbron rrobat tuaja. Duke larë në 30ºC, kurseni 30% energji në krahasuar me një program pambuku 40ºC. Të dashur me rrobat tuaja, të dashur ndaj mjedisit.
Kapaciteti me ngarkesë të plotë (kg) 9
Shpejtësia maks. e centrifugimit -
Niveli i dizajnit -
Thellësia (mm) -
Sistemi SteamCare
Sistemi SteamCare
Lidhja me rrjetin
Lidhja me rrjetin
Electrolux - 9 kg washing machine - EW8F169ASA
Pastroni me efikasitet në 30ºC, kurseni 30% të energjisë*

Programi ynë UltraWash ofron performancë të shkëlqyer të pastrimit dhe kujdes të përmirësuar për ngarkesat tuaja ditore, të gjitha nën një orë. Më pak energji e konsumuar nga pastrimi i përsosur në temperatura më të ulëta, e mundësuar nga teknologjia jonë e përzierjes paraprake. Duke ruajtur cilësinë e rrobave tuaja për më gjatë.

*Me programin UltraWash, pastroni plotësisht në 30ºC dhe kurseni më shumë se 30% të energjisë krahasuar me një program pambuku 40ºC.
Electrolux - 9 kg washing machine - EW8F169ASA
Asnjë detergjent i humbur, me dozimin inteligjent AutoDose.*

Sensorët inteligjentë AutoDose llogaritin sasinë precize të detergjentit dhe zbutësit bazuar në madhësinë e ngarkesës – duke mbrojtur rrobat nga plakja e hershme e shkaktuar nga mbidozimi. Asnjë detergjent i humbur, me dozimin inteligjent AutoDose.

*Sensorët inteligjentë AutoDose llogaritin sasinë e saktë të detergjentit dhe zbutësit bazuar në madhësinë aktuale të ngarkesës, krahasuar me dozën manuale e cila shpesh bazohet në kapacitetin e makinës.
Electrolux - 9 kg washing machine - EW8F169ASA
Kujdes i jashtëzakonshëm për veshjet me një prekje të smartfonit tuaj

Me aplikacionin MyElectrolux, mund të kontrolloni nga larg pajisjet e larjes nga smartfoni juaj. Përdorni funksionalitetin e Këshilltarit të kujdesit për të marrë udhëzime nga ekspertë sesi t'i pastroni më mirë rrobat tuaja. Dhe me MyFavourites, cilësimet specifike mund të ruhen për artikujt që vishni shpesh.

Electrolux - 9 kg washing machine - EW8F169ASA
Një e treta më pak rrudha*

Rrobat dalin nga kazani me më pak rrudha falë sistemit tonë SteamCare. Duke shtuar avull në fund të larjes, fibrat zbuten dhe rrudhat pakësohen me një të tretën. Pa u ekspozuar ndaj nxehtësisë së hekurosjes së rregullt, rrobat duken më të mira për më gjatë.

*Krahasuar me të njëjtën makineri pa Sistemin SteamCare.
Electrolux - 9 kg washing machine - EW8F169ASA
Shtoni avull për pastërti të vërtetë

Programi i larjes në 60ºC AntiAllergy Vapor siguron avull në fund të ciklit, për t'u dhënë rrobave tuaja një pastërti higjienike dhe efikase. Kjo ndihmon në pakësimin e baktereve dhe alergjenëve nga rrobat tuaja dhe ndihmon për higjienën më të mirë të rrobave.

woman on couch with mobile phone
E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje