Përfitimet

Pastroni me efikasitet në 30ºC, kurseni 30% të energjisë*

Programi ynë UltraWash ofron performancë të shkëlqyer të pastrimit dhe kujdes të përmirësuar për ngarkesat tuaja ditore, të gjitha nën një orë. Më pak energji e konsumuar nga pastrimi i përsosur në temperatura më të ulëta, e mundësuar nga teknologjia jonë e përzierjes paraprake. Duke ruajtur cilësinë e rrobave tuaja për më gjatë.

*Me programin UltraWash, pastroni plotësisht në 30ºC dhe kurseni më shumë se 30% të energjisë krahasuar me një program pambuku 40ºC.

Pëlhurat duken si të reja për dy herë më shumë*

Sistemi ynë SensiCare rregullon automatikisht cilësimet e programit për t'iu përshtatur madhësisë së ngarkesës. Sensorë inteligjentë pakësojnë kohën, ujin dhe energjinë e përdorur, që do të thotë se edhe ngarkesat e vogla lahen me precizion. Për një pastrim efektiv pa asnjë rrezik konsumimi.

*Analiza e qëndrueshmërisë së ngjyrave e kryer nga Ritex. Analiza nr. 15CR00099 në dhjetor 2015.

Një e treta më pak rrudha*

Rrobat dalin nga kazani me më pak rrudha falë sistemit tonë SteamCare. Duke shtuar avull në fund të larjes, fibrat zbuten dhe rrudhat pakësohen me një të tretën. Pa u ekspozuar ndaj nxehtësisë së hekurosjes së rregullt, rrobat duken më të mira për më gjatë.

*Krahasuar me të njëjtën makineri pa Sistemin SteamCare.

Rroba të freskëta me 96% më pak ujë*

Gëzojuni asaj ndjenje të sapo-larjes me një pjesë të ujit. Duke rifreskuar rrobat tuaja të preferuara me avull, mund të kurseni mbi 40L ujë për cikël, gjë që do të ndihmojë në zgjatjen e jetëgjatësisë së veshjeve. Dhe për një nxitje shtesë freskie, thjesht shtoni aromë.

*Përdorni avull për të freskuar rrobat dhe për të kursyer më shumë se 40 l ujë për cikël, analizuar në 1 kg veshje delikate duke përdorur programin FreshScent në krahasim me përdorimin e programit Delikate.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone