EW6FN428BC

Electrolux PerfectCare 600 Lavatriçe 8 and 1200

Makina larëse jonë e shkëlqyeshme PerfectCare 600 me Sistemin SensiCare rregullon gjatësinë e programit ndaj madhësisë së ngarkesës, duke përdorur më pak energji e ujë dhe duke parandaluar që çdo artikull të lahet për një kohë të gjatë. Duke mundësuar cikleve më ekonomike edhe për ngarkesat tuaja më të vogla.
Kapaciteti me ngarkesë të plotë (kg) 8
Shpejtësia maks. e centrifugimit -
Niveli i dizajnit -
Thellësia (mm) -
Electrolux - 8 kg washing machine - EW6FN428BC
Pëlhurat duken si të reja për dy herë më shumë*

Sistemi ynë SensiCare rregullon automatikisht cilësimet e programit për t'iu përshtatur madhësisë së ngarkesës. Sensorë inteligjentë pakësojnë kohën, ujin dhe energjinë e përdorur, që do të thotë se edhe ngarkesat e vogla lahen me precizion. Për një pastrim efektiv pa asnjë rrezik konsumimi.

*Analiza e qëndrueshmërisë së ngjyrave e kryer nga Ritex. Analiza nr. 15CR00099 në dhjetor 2015.
Electrolux - 8 kg washing machine - EW6FN428BC
Preket çdo fibër, çdo artikull më i butë

Opsioni ynë SoftPlus njom paraprakisht dhe shpërndan veshjet në mënyrë të barabartë. Duke siguruar se çdo fibër arrihet dhe se çdo artikull në ngarkesë ndjehet i butë dhe ka erë të freskët më gjatë.

Electrolux - 8 kg washing machine - EW6FN428BC
Shtoni avull për pastërti të vërtetë

Programi i larjes në 60ºC AntiAllergy Vapor siguron avull në fund të ciklit, për t'u dhënë rrobave tuaja një pastërti higjienike dhe efikase. Kjo ndihmon në pakësimin e baktereve dhe alergjenëve nga rrobat tuaja dhe ndihmon për higjienën më të mirë të rrobave.

Electrolux - 8 kg washing machine - EW6FN428BC
Më pak energji, më shumë kohë

Eco TimeManager ju lejon të rregulloni kohëzgjatjen e ciklit të larjes ndaj kohës që keni në dispozicion. Duke ju kursyer si kohë ashtu edhe energji pa absolutisht asnjë kompromis për larjen e plotë që marrin rrobat tuaja.

Electrolux - 8 kg washing machine - EW6FN428BC
Pastroni rrobat kur është e leverdishme

Rregulloni fillimin e ciklit për t'iu përshtatur planit tuaj me funksionin shtyrja e programit në makinën larëse. Rrobat do të jenë gati për t'u shkarkuar kur të jeni gati për t'i shkarkuar, duke i mbajtur ato sa më të freskëta dhe sa më aromatike që të jetë e mundur. Është mënyra më e leverdishme për të pastruar.

woman on couch with mobile phone
E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje