Përfitimet

Pëlhurat duken si të reja për dy herë më shumë*

Sistemi ynë SensiCare rregullon automatikisht cilësimet e programit për t'iu përshtatur madhësisë së ngarkesës. Sensorë inteligjentë pakësojnë kohën, ujin dhe energjinë e përdorur, që do të thotë se edhe ngarkesat e vogla lahen me precizion. Për një pastrim efektiv pa asnjë rrezik konsumimi.

*Analiza e qëndrueshmërisë së ngjyrave e kryer nga Ritex. Analiza nr. 15CR00099 në dhjetor 2015.

Preket çdo fibër, çdo artikull më i butë

Opsioni ynë SoftPlus njom paraprakisht dhe shpërndan veshjet në mënyrë të barabartë. Duke siguruar se çdo fibër arrihet dhe se çdo artikull në ngarkesë ndjehet i butë dhe ka erë të freskët më gjatë.

Shtoni avull për pastërti të vërtetë

Programi i larjes në 60ºC AntiAllergy Vapor siguron avull në fund të ciklit, për t'u dhënë rrobave tuaja një pastërti higjienike dhe efikase. Kjo ndihmon në pakësimin e baktereve dhe alergjenëve nga rrobat tuaja dhe ndihmon për higjienën më të mirë të rrobave.

Më pak energji, më shumë kohë

Eco TimeManager ju lejon të rregulloni kohëzgjatjen e ciklit të larjes ndaj kohës që keni në dispozicion. Duke ju kursyer si kohë ashtu edhe energji pa absolutisht asnjë kompromis për larjen e plotë që marrin rrobat tuaja.

Pastroni rrobat kur është e leverdishme

Rregulloni fillimin e ciklit për t'iu përshtatur planit tuaj me funksionin shtyrja e programit në makinën larëse. Rrobat do të jenë gati për t'u shkarkuar kur të jeni gati për t'i shkarkuar, duke i mbajtur ato sa më të freskëta dhe sa më aromatike që të jetë e mundur. Është mënyra më e leverdishme për të pastruar.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone