Fabric Care PerfectMotion Dry Iron EDBT800-I

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Ngjyra: Rosso Passione
 • Sole plate coating: NA
 • Water tank: 0.06
 • Shot of steam g/shot: 45
 • Vertical System: Yes
 • Anti-calc: None
 • Steam control (anti-drip): Yes
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Sistem për ndalimin e pikimit: Ndihmon në parandalimin e pikimit dhe njollosjes gjatë hekurosjes me temperatura të ulta. Ideale për pëlhurat delikate. I mban rrobat tuaja të paprekura gjatë hekurosjes.
 • Avull vertikal: Për freskimin e pëlhurave të varura
Performanca
 • Fuqia W: 800
Instalimi
 • Ngjyra: Rosso Passione
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 0,8
 • Lartësia totale: 135
 • Gjerësia mm: 195
 • Thellësi mm: 90
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 002 290
 • Sole plate coating: NA
 • Water tank: 0.06
 • Shot of steam g/shot: 45
 • Vertical System: Yes
 • Anti-calc: None
 • Steam control (anti-drip): Yes
 • Pilot lamp: None
 • Thermal cut-out: Yes
 • Beaker: None
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.9
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 002 290
 • Bar code: 7332543299867

Produktet e tjera

Electrolux - Dry Iron - EDBT800
Fabric Care PerfectMotion Dry Iron
 • Compact travel steam iron with dual voltage system
 • Stainless steel, scratch-resistant soleplate
 • Foldable handle with lock system
 • Adjustable temperature. Dry iron function.
Electrolux - Dry Iron - EDB5210
Fabric Care 4SafetyPLUS Dry Iron
 • 3-Way Auto Off
 • ThermoSafe™ hot base indicator
 • XL Rubber stand
 • XL 300 ml Water Tank
Electrolux - Dry Iron - EDB5220
Fabric Care 4SafetyPLUS Dry Iron
 • 3-Way Auto Off
 • ThermoSafe™ hot base indicator
 • XL Rubber stand
 • XL 300 ml Water Tank

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj