Fabric Care Refine 700 Dry Iron E7SI1-8DB

Electrolux - Dry Iron - E7SI1-8DB

Removing the guesswork from ironing

Simply select your fabric, and the iron does the rest. By combining the ideal level of steam and heat, you never have to worry about whether or not you can iron delicate fabrics.

Electrolux - Dry Iron - E7SI1-8DB

Water resistance restored with Outdoor Care

Treat your favourite outdoor wear to precise temperature care. It re-activates water-repellency to keep you dryer for longer. (Better for water-repellent outdoor garments than air drying only.)

Electrolux - Dry Iron - E7SI1-8DB

The headlight shows the way

The always-on headlight illuminates creases for more efficient ironing performance. Never miss another wrinkle.

Electrolux - Dry Iron - E7SI1-8DB

Dual clean function

Our Water Softener System combines a unique Soft Water Activator and a FlushClean function that keeps steam clean and soft, prolonging the product lifetime.

Electrolux - Dry Iron - E7SI1-8DB

Splash-free water filling

Avoid spilling water all over by filling the 370ml water tank from the back in a funnel.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Ngjyra: Denim Blue
 • Sole plate coating: Anodized
 • Steam rate: 0-45
 • Water tank: 0.37
 • Shot of steam g/shot: 230
 • Vertical System: Yes
 • Anti-calc: Exchangeable
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Spruco me bulëza të shumta: Zbut plotësisht pëlhurën.
 • Vetë-pastrim: Për shplarjen e mbetjeve të smërçit
 • Sistem për ndalimin e pikimit: Ndihmon në parandalimin e pikimit dhe njollosjes gjatë hekurosjes me temperatura të ulta. Ideale për pëlhurat delikate. I mban rrobat tuaja të paprekura gjatë hekurosjes.
 • 2400Watt rated power: High input power reduces heat-up times and delivers faster, more powerful performance
 • Kabull i gjatë prej 2,5m dhe kokë rrotulluese 360º: Për arritje të shkëlqyer dhe hekurosje të rehatshme, rrotullimi prej 360 gradësh ju jep liri maksimale gjatë hekurosjes
 • Avull vertikal: Për freskimin e pëlhurave të varura
 • Funskioni i sprucimit: Zbut plotësisht pëlhurën.
 • Kabull me tekstil të lakueshëm 360°, shumë i gjatë: Për arritje të shkëlqyer dhe hekurosje të rehatshme, rrotullimi prej 360 gradësh ju jep liri maksimale gjatë hekurosjes
Performanca
 • Fuqia W: 2400
Instalimi
 • Ngjyra: Denim Blue
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 1.78
 • Lartësia totale: 152
 • Gjerësia mm: 314
 • Thellësi mm: 139
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 003 548
 • Sole plate coating: Anodized
 • Steam rate: 0-45
 • Water tank: 0.37
 • Shot of steam g/shot: 230
 • Vertical System: Yes
 • Anti-calc: Exchangeable
 • Self Clean: Yes
 • Steam control (anti-drip): Yes
 • Pilot lamp: Pulsating
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 2.5
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 003 548
 • Bar code: 7332543716296

Produktet e tjera

Electrolux - Dry Iron - EDBT800
Fabric Care PerfectMotion Dry Iron
 • Compact travel steam iron with dual voltage system
 • Stainless steel, scratch-resistant soleplate
 • Foldable handle with lock system
 • Adjustable temperature. Dry iron function.
Electrolux - Dry Iron - EDB5210
Fabric Care 4SafetyPLUS Dry Iron
 • 3-Way Auto Off
 • ThermoSafe™ hot base indicator
 • XL Rubber stand
 • XL 300 ml Water Tank
Electrolux - Dry Iron - EDB5220
Fabric Care 4SafetyPLUS Dry Iron
 • 3-Way Auto Off
 • ThermoSafe™ hot base indicator
 • XL Rubber stand
 • XL 300 ml Water Tank

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj