Fabric Care Easyline Dry Iron EDB1730

Electrolux - Dry Iron - EDB1730

Easy gliding with ideal heat distribution

The resistant SoftGlide™ ceramic soleplate with ideal heat distribution allows you to perform an easy and optimum gliding to care for your garments as it should.

Electrolux - Dry Iron - EDB1730

Powerful steam shot for extra care

The powerful 100g steam shot enables you to smooth out creases either horizontally or vertically. The vertical steam function is ideal for steaming curtains, suits, dresses and delicate fabrics - directly on the hanger.

Electrolux - Dry Iron - EDB1730

Hot soleplate indicator to protect your skin

With the SafeTouch™ hot soleplate indicator, you protect your skin from burning as the equipment indicates when the soleplate reaches higher temperatures or when it`s cool enough to be handled and stored.

Electrolux - Dry Iron - EDB1730

Easy and convenient handling

Convenience whether using or mantaining your iron at its best. The anti-drip device prevents water from dripping out of the soleplate when the temperature selected is too low, while for a longer lasting and performance the auto-clean function prevents scaling and build up in the iron.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Ngjyra: Cerulean
 • Sole plate coating: Enamelled
 • Steam rate: 0-30
 • Water tank: 0.25
 • Shot of steam g/shot: 100
 • Vertical System: Yes
 • Anti-calc: Yes
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Spruco me bulëza të shumta: Zbut plotësisht pëlhurën.
 • Vetë-pastrim: Për shplarjen e mbetjeve të smërçit
 • Sistem për ndalimin e pikimit: Ndihmon në parandalimin e pikimit dhe njollosjes gjatë hekurosjes me temperatura të ulta. Ideale për pëlhurat delikate. I mban rrobat tuaja të paprekura gjatë hekurosjes.
 • Avull vertikal: Për freskimin e pëlhurave të varura
 • Pllakëz e poshtme me rrëshkitje superiore: Pllakëz e poshtëme me veshje të emaluar, rezistente ndaj gërvishtjeve për rrëshkitje të lehtë dhe rezultate të shkëlqyera të hekurosjes.
 • Funskioni i sprucimit: Zbut plotësisht pëlhurën.
 • Sistemi anti-kalkar: Sistemi inkaso anti-kalkar siguron jetëgjatësi për hekurin tuaj duke e nxjerrë smërçin jashtë nga hekuri. Hiqeni smërçin pa mundime.
 • Cilësime të ndryshueshme të temperaturës: Cilësim i lehtë i temperaturës duke rregulluar nëpërmjet rrotullimit të rrotës.
 • Llampë model: Tregon kur produkti është i nxehur dhe gati për hekurosje
Performanca
 • Fuqia W: 2300
Instalimi
 • Ngjyra: Cerulean
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 1.47
 • Lartësia totale: 274
 • Gjerësia mm: 116
 • Thellësi mm: 143
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 013 272
 • Sole plate coating: Enamelled
 • Steam rate: 0-30
 • Water tank: 0.25
 • Shot of steam g/shot: 100
 • Vertical System: Yes
 • Anti-calc: Yes
 • Self Clean: Yes
 • Steam control (anti-drip): Yes
 • Pilot lamp: Yes
 • Thermal cut-out: Yes
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.95
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 013 272
 • Bar code: 7332543575688

Produktet e tjera

Electrolux - Dry Iron - EDBT800
Fabric Care PerfectMotion Dry Iron
 • Compact travel steam iron with dual voltage system
 • Stainless steel, scratch-resistant soleplate
 • Foldable handle with lock system
 • Adjustable temperature. Dry iron function.
Electrolux - Dry Iron - EDB5210
Fabric Care 4SafetyPLUS Dry Iron
 • 3-Way Auto Off
 • ThermoSafe™ hot base indicator
 • XL Rubber stand
 • XL 300 ml Water Tank
Electrolux - Dry Iron - EDB5220
Fabric Care 4SafetyPLUS Dry Iron
 • 3-Way Auto Off
 • ThermoSafe™ hot base indicator
 • XL Rubber stand
 • XL 300 ml Water Tank

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj