Fabric Care Renew 800 Dry Iron E8SI1-8EGM

Electrolux - Dry Iron - E8SI1-8EGM

Ideal temperature without guesswork

The tailor-made programs ensure the right temperature and steam level for any fabric. When the digital steam iron achieves the exact temperature, the headlight turns on. The patented PrecisionCare™ Technology takes the guesswork out of ironing.

Electrolux - Dry Iron - E8SI1-8EGM

Always protected with Outdoor Care

Treat your favourite outdoor  wear to precise temperature care. It re-activates water-repellency to keep you dryer for longer. (Better for water-repellent outdoor garments than air drying only.)

Electrolux - Dry Iron - E8SI1-8EGM

Triple clean function

Our Water Softener System combines a unique Soft Water Activator and a FlushClean function that keeps steam clean and soft, prolonging the product lifetime. An electronic reminder lets you know when to change the activator.

Electrolux - Dry Iron - E8SI1-8EGM

Splash free water filling

Avoid spilling water all over by filling the 370ml water tank from the back in a funnel.

Electrolux - Dry Iron - E8SI1-8EGM

Steam iron your way

Experience the best ironing results by combining the power of heat, steam and pressure all delivered through the scratch-resistant RESILIUM™ Ski 500 soleplate. It evenly distributes steam for smoother ironing. A steam on-demand function emits steam exactly when and where you need it.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Ngjyra: Executive Grey Metallic
 • Sole plate coating: Anodized
 • Temperature on max setting: 180
 • Water tank: 0.37
 • Shot of steam g/shot: 250
 • Vertical System: Yes
 • Anti-calc: Yes
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Spruco me bulëza të shumta: Zbut plotësisht pëlhurën.
 • Vetë-pastrim: Për shplarjen e mbetjeve të smërçit
 • Sistem për ndalimin e pikimit: Ndihmon në parandalimin e pikimit dhe njollosjes gjatë hekurosjes me temperatura të ulta. Ideale për pëlhurat delikate. I mban rrobat tuaja të paprekura gjatë hekurosjes.
 • Easy fill, anti-leak fill cap: Big filler opening and specially tipped beaker: for leak-free water filling
 • Avull vertikal: Për freskimin e pëlhurave të varura
 • Funskioni i sprucimit: Zbut plotësisht pëlhurën.
 • Sistemi anti-kalkar: Sistemi inkaso anti-kalkar siguron jetëgjatësi për hekurin tuaj duke e nxjerrë smërçin jashtë nga hekuri. Hiqeni smërçin pa mundime.
 • 3m cord/360° swivel incl. cord storage: For excellent reach and comfortable ironing. 360-degree swivel gives maximum freedom during ironing
Performanca
 • Temperature on max setting: 180
 • Fuqia W: 2800
Instalimi
 • Ngjyra: Executive Grey Metallic
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 1.7
 • Lartësia totale: 152
 • Gjerësia mm: 139
 • Thellësi mm: 314
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 003 516
 • Sole plate coating: Anodized
 • Water tank: 0.37
 • Shot of steam g/shot: 250
 • Vertical System: Yes
 • Anti-calc: Yes
 • Self Clean: Yes
 • Steam control (anti-drip): Yes
 • Pilot lamp: Pulsating
 • Thermal cut-out: Yes
 • Beaker: Yes
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 3
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 003 516
 • Bar code: 7332543693849

Produktet e tjera

Electrolux - Dry Iron - EDBT800
Fabric Care PerfectMotion Dry Iron
 • Compact travel steam iron with dual voltage system
 • Stainless steel, scratch-resistant soleplate
 • Foldable handle with lock system
 • Adjustable temperature. Dry iron function.
Electrolux - Dry Iron - EDB5210
Fabric Care 4SafetyPLUS Dry Iron
 • 3-Way Auto Off
 • ThermoSafe™ hot base indicator
 • XL Rubber stand
 • XL 300 ml Water Tank
Electrolux - Dry Iron - EDB5220
Fabric Care 4SafetyPLUS Dry Iron
 • 3-Way Auto Off
 • ThermoSafe™ hot base indicator
 • XL Rubber stand
 • XL 300 ml Water Tank

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj