• Kapaciteti 8.0
 • Niveli i dizajnit TC3
 • Seria PerfectCare 900
 • CycloneCare CycloneCare
 • DelicateCare DelicateCare
 • GentleCare GentleCare
 • SensiCare SensiCare
 • Ndriçim i brendshëm Ndriçim i brendshëm

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Tharëse me kondensim
 • Ngjyra: E bardhë
 • Kapaciteti i ngarkesës së plotë kg: 8.0
 • Drying technology: Heat pump
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+++
 • Annual energy consumption, kWh [E-label]: 177
Specifikimi
 • Kapaciteti i ngarkesës së plotë: 8.0 kg
 • Teknologjia e pompës së nxehtësisë arrin efikasitet energjie të jashtëzakonshëm
 • Tharëse me sensorë: tharësja e percepton kur rrobat janë tharë në një nivel të caktuar: Pjesët elektronike në këtë tharëse masin lagështirën në rroba dhe përfundojnë tharjen kur lagështira e mbetur është në të njëjtën linjë me atë të kërkuar.
 • Programe tharjeje me kohë shtesë të kontrolluar
 • Programet e të pambuktave: E thatë për dollap, Cupboard dry plus, Super e thatë, E thatë per hekurosje
 • Programet e sintetikeve: E thatë për dollap, Super e thatë, E thatë për tu hekurosur
 • Veprim i ndërsjellë i kazanit i shtendos rrobat duke parandaluar rrudhosjen dhe ngatërrimin e tyre me njëra tjetrën.
 • Lloji i ekranit: LCD me prekje
 • Opsioni i vonesës në nisje
 • Tregon statusin e tharjes për: Anti-rrudhë/Fundi, Ftohja, E thatë për dollap, Tharja, Super e thatë, E thatë për tu hekurosur
 • Indikacione për: Kondensator, Filtri, Rezervuari
 • Pozicioni dhe kapaciteti i rezervuarit të kondensimit: Paneli majtas, 5.28 l
 • Këmbët: 4 këmbëza të rregullueshme
Performanca
 • Kapaciteti i ngarkesës së plotë kg: 8.0
 • Drying technology: Heat pump
 • Sound Power level, db(A) re 1 pW: 65
Instalimi
 • Ngjyra: E bardhë
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Wheels: 4 këmbëza të rregullueshme
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 48.26
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 850x596x638
 • Depth max, mm: 662
 • Spina e kërkuar (A): 5
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+++
 • Annual energy consumption, kWh [E-label]: 177
 • Ngarkesa e lidhur (W): 700
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 916 098 201
 • Product Class: Tharëse me kondensim
 • Drum material: Stainless steel Protex
 • Panel languages: English, Symbols
 • Tank position: Paneli majtas
 • Tank capacity: 5.28
 • Interior light: LED
 • Cotton programmes: E thatë për dollap, Cupboard dry plus, Super e thatë, E thatë per hekurosje
 • Synthetics programmes: E thatë për dollap, Super e thatë, E thatë për tu hekurosur
 • Display type: LCD me prekje
 • Indicator drying status: Anti-rrudhë/Fundi, Ftohja, E thatë për dollap, Tharja, Super e thatë, E thatë për tu hekurosur
 • Indicators other: Kondensator, Filtri, Rezervuari
 • Akesorët e përfshirë: Tub direkt shkarkimi
 • Aksesorët opsionalë: Set raftesh
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.45
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 916 098 201
 • Bar code: 7332543557783

Suszarka PerfectCare 900 z pompą ciepła Tharëse me pompë ngrohje EW9H378S

Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW9H378S

Silk stays in shape*

Our CycloneCare System ensure clothes are evenly and gently air-dried. So their shape, feel and look are maintained over time.

*As good as air drying.

Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW9H378S

Precision drying for every load

Our SmartSense System detect the humidity of each item in a load. This means that all clothes are evenly dried and protected from overheating for absolute drying precision.

Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW9H378S

No shrinkage.* No shape-loss.

Our DelicateCare System adjusts temperature and motion to fabric for exactly the correct care. The quality of clothes preserved.

*No shrinkage of woollens, comparable to flat drying.

Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW9H378S

Dry even more, evenly and conveniently

Our Bed Linen XL and Mixed XL programmes are able to efficiently dry even more without the need for multiple cycles. Saving time and energy. It's a convenient and customised solution for the everyday.

Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW9H378S

Perfectly dried at half the temperature*

Our GentleCare System dries clothes at nearly half the temperature of conventional tumble dryers so that they are never exposed to unnecessary heat.

*Compared to drum air inlet temperature in conventional tumble dryers.

Produktet e tjera

Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW8H358S DelicateCare
Suszarka PerfectCare 800 z pompą ciepła Tharëse me pompë ngrohje

You can be assured that clothes will stay looking and feeling great with the DelicateCare System in our PerfectCare 800 tumble dryer. It adjusts to the right temperature for the garment while the motion of the drum is tailored to the specific fabric. Meanin...

 • Kapaciteti 8.0
 • Niveli i dizajnit TC3
 • Seria PerfectCare 800
 • DelicateCare DelicateCare
 • GentleCare GentleCare
 • SensiCare SensiCare
 • Ndriçim i brendshëm Ndriçim i brendshëm
Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW8H458B DelicateCare
Suszarka PerfectCare 800 z pompą ciepła Tharëse me pompë ngrohje

You can be assured that clothes will stay looking and feeling great with the DelicateCare System in our PerfectCare 800 tumble dryer. It adjusts to the right temperature for the garment while the motion of the drum is tailored to the specific fabric. Meanin...

 • Kapaciteti 8.0
 • Niveli i dizajnit TC4
 • Seria PerfectCare 800
 • DelicateCare DelicateCare
 • GentleCare GentleCare
 • SensiCare SensiCare
 • Ndriçim i brendshëm Ndriçim i brendshëm
Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW7H437P GentleCare
Suszarka PerfectCare 700 z pompą ciepła Tharëse me pompë ngrohje

We designed the innovative PerfectCare 700 tumble dryer with GentleCare System to keep clothes feeling new for longer. By drying your clothes at nearly half the temperature of conventional tumble dryers, your fabrics are never exposed to unnecessary heat.

 • Kapaciteti 7.0
 • Niveli i dizajnit TC4
 • Seria PerfectCare 700
 • GentleCare GentleCare
 • SensiCare SensiCare

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj