Përfitimet

Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW7H578S

Tharë në mënyrë të përsosur në gjysmën e temperaturës*

Sistemi ynë GentleCare i than rrobat në gati gjysmën e temperaturës së tharëseve konvencionale në mënyrë që të mos ekspozohen kurrë ndaj nxehtësisë së panevojshme.

*Krahasuar me temperaturën e hyrjes së ajrit në kazan në tharëse konvencionale.

Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW7H578S

Më pak kohë, më shumë kujdes

Sistemi ynë SensiCare rregullon kohën e tharjes me nivelet e lagështisë në çdo ngarkesë. Duke ju kursyer kohë dhe energji pa kompromentuar kujdesin.

Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW7H578S

Qarkullim efikas i ajrit, konsum i qëndrueshëm i energjisë

Sistemi ynë i filtrit EcoFlow arrihet dhe pastrohet lehtësisht. Me një mirëmbajtje të tillë pa mundim, e dini se ajri qarkullon në mënyrë efikase, gjatë gjithë kohës.

Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW7H578S

Më pak përdredhje dhe ngatërrim

Veçoria jonë Reverse Plus bën që kazani të zhvendoset në të dy drejtimet gjatë tharjes për të ndaluar përdredhjen dhe ngatërrimin e rrobave. Do të thotë se ngarkesa del e tharë në mënyrë të barabartë me një ndjesi më të butë.

Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW7H578S

Stili juaj, plani juaj

Fillimi ynë me vonesë ju ndihmon të rregulloni fillimin e ciklit të tharjes për t'iu përshtatur planit tuaj. Thjesht futni kohën që dëshironi që tharja të fillojë automatikisht dhe lëreni makinerinë të bëjë pjesën tjetër.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone