Përfitimet

Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW8H359S

Asnjë tkurrje.* Pa humbje të formës.

Sistemi ynë DelicateCare rregullon temperaturën dhe lëvizjet e pëlhurës për saktësisht kujdesin e duhur. Cilësia e rrobave ruhet.

*Asnjë tkurrje e të leshtave, e krahasueshme me tharjen e sheshtë.

Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW8H359S

Tharje precize për çdo ngarkesë

Sistemi ynë SmartSense zbulon lagështinë e çdo artikulli në një ngarkesë. Kjo do të thotë se të gjitha rrobat thahen në mënyrë të barabartë dhe mbrohen nga mbinxehja për precizion absolut të tharjes.

Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW8H359S

Tharë në mënyrë të përsosur në gjysmën e temperaturës*

Sistemi ynë GentleCare i than rrobat në gati gjysmën e temperaturës së tharëseve konvencionale në mënyrë që të mos ekspozohen kurrë ndaj nxehtësisë së panevojshme.

*Krahasuar me temperaturën e hyrjes së ajrit në kazan në tharëse konvencionale.

Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW8H359S

Thajeni edhe më shumë, në mënyrë të barabartë dhe me lehtësi

Programet tona të Çarçafëve XL dhe Të Përziera XL janë në gjendje të thajnë në mënyrë efikase edhe më shumë pa pasur nevojë për cikle të shumta. Duke kursyer kohë dhe energji. Është një zgjidhje e volitshme dhe e personalizuar për çdo ditë.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone