Përfitimet

Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW9H188SC

Mbron ngrohtësinë, ruan pamjen*

Gëzojuni tharjes së pashoqe me Teknologjinë tonë unike 3DSense. Skanon thellë në pëlhura dhe rregullon automatikisht cilësimet e tij për rezultate të barabarta. Nga mëndafshi tek të leshtat, pëlhurat duken dhe ndjehen të shkëlqyeshme. Edhe xhaketat me mbushje janë të mbrojtura, duke ruajtur ngrohtësinë deri në 30% më mirë sesa tharja me ajër.

*Ruan pamjen dhe izolimin termal të xhaketave me mbushje, deri në 30% më mirë sesa tharja me ajër.

Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW9H188SC

Asnjë tkurrje.* Pa humbje të formës.

Sistemi ynë DelicateCare rregullon temperaturën dhe lëvizjet e pëlhurës për saktësisht kujdesin e duhur. Cilësia e rrobave ruhet.

*Asnjë tkurrje e të leshtave, e krahasueshme me tharjen e sheshtë.

Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW9H188SC

Kujdes i jashtëzakonshëm për veshjet me një prekje të smartfonit tuaj

Me aplikacionin MyElectrolux, mund të kontrolloni nga larg pajisjet e larjes nga smartfoni juaj. Përdorni funksionalitetin e Këshilltarit të kujdesit për të marrë udhëzime nga ekspertë sesi t'i pastroni më mirë rrobat tuaja. Dhe me MyFavourites, cilësimet specifike mund të ruhen për artikujt që vishni shpesh.

Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW9H188SC

Tharë në mënyrë të përsosur në gjysmën e temperaturës*

Sistemi ynë GentleCare i than rrobat në gati gjysmën e temperaturës së tharëseve konvencionale në mënyrë që të mos ekspozohen kurrë ndaj nxehtësisë së panevojshme.

*Krahasuar me temperaturën e hyrjes së ajrit në kazan në tharëse konvencionale.

Heq më shumë se 99,9% të baktereve dhe viruseve* gjatë tharjes

Ciki i higjienës i certifikuar nga Swissatest përdoret mbi 60°C, duke u tharë gjatë higjienizimit të artikujve, duke hequr 99,9% të baktereve dhe viruseve.* Tani mund të thani jorganë, jastëkë dhe rroba me besim.

* Analizuar për Candida albicans, MS2 Bacteriopahage dhe Escherichia coli në analiza të jashtme të kryera nga Swissatest Testmaterialien AG në 2021 (Raporti i analizës Nr. 20212038).

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone