• Kapaciteti 8.0
 • Niveli i dizajnit TC2 high
 • Seria PerfectCare 900
 • Lidhja me rrjetin Lidhja me rrjetin
 • CycloneCare CycloneCare
 • DelicateCare DelicateCare
 • GentleCare GentleCare
 • Ndriçim i brendshëm Ndriçim i brendshëm

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Tharëse me kondensim
 • Ngjyra: E bardhë
 • Kapaciteti i ngarkesës së plotë kg: 8.0
 • Drying technology: Heat pump
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+++
 • Annual energy consumption, kWh [E-label]: 177
Specifikimi
 • Kapaciteti i ngarkesës së plotë: 8.0 kg
 • Teknologjia e pompës së nxehtësisë arrin efikasitet energjie të jashtëzakonshëm
 • Veprim i ndërsjellë i kazanit i shtendos rrobat duke parandaluar rrudhosjen dhe ngatërrimin e tyre me njëra tjetrën.
 • Lloji i ekranit: LCD me prekje
 • Opsioni i vonesës në nisje
 • Tregon statusin e tharjes për: Anti-rrudhë/Fundi, Ftohja, E thatë për dollap, Tharja, Super e thatë, E thatë për tu hekurosur
 • Indikacione për: Kondensator, Filtri, Rezervuari
 • Pozicioni dhe kapaciteti i rezervuarit të kondensimit: Paneli majtas, 5.28 l
 • Këmbët: 4 këmbëza të rregullueshme
Performanca
 • Kapaciteti i ngarkesës së plotë kg: 8.0
 • Drying technology: Heat pump
 • Sound Power level, db(A) re 1 pW: 63
Instalimi
 • Ngjyra: E bardhë
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Wheels: 4 këmbëza të rregullueshme
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 50.76
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 850x596x638
 • Depth max, mm: 662
 • Spina e kërkuar (A): 5
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+++
 • Annual energy consumption, kWh [E-label]: 177
 • Ngarkesa e lidhur (W): 700
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 916 098 642
 • Product Class: Tharëse me kondensim
 • Drum material: Stainless steel Protex
 • Panel languages: English, Symbols
 • Tank position: Paneli majtas
 • Tank capacity: 5.28
 • Interior light: LED
 • Cotton programmes: None
 • Synthetics programmes: None
 • Display type: LCD me prekje
 • Indicator drying status: Anti-rrudhë/Fundi, Ftohja, E thatë për dollap, Tharja, Super e thatë, E thatë për tu hekurosur
 • Indicators other: Kondensator, Filtri, Rezervuari
 • Akesorët e përfshirë: Tub direkt shkarkimi, Raft i tharjes
 • Aksesorët opsionalë: Set raftesh
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.45
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 916 098 642
 • Bar code: 7332543701261

Suszarka PerfectCare 900 z pompą ciepła Tharëse me pompë ngrohje EW9H188SC

Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW9H188SC

Protects the warmth, preserves the look*

Enjoy unparalleled drying with our unique 3DSense Technology. It scans deep into fabrics and automatically adjusts its settings for even results. From silks to woollens, fabrics stay looking and feeling great. Even down jackets are protected, preserving warmth up to 30% better than air drying.

*Maintains the appearance and thermal insulation of down jackets, up to 30% better than air-drying.

Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW9H188SC

Dry even more, evenly and conveniently

Our Bed Linen XL and Mixed XL programmes are able to efficiently dry even more without the need for multiple cycles. Saving time and energy. It's a convenient and customised solution for the everyday.

Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW9H188SC

Exceptional clothing care at the tap of your smartphone

With the MyElectrolux app, you can remotely control laundry appliances from your smartphone. Use the Care Advisor feature to get expert guidance on how to best clean your clothes. And with MyFavourites, specific settings can be saved for the items you wear often.

Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW9H188SC

No shrinkage.* No shape-loss.

Our DelicateCare System adjusts temperature and motion to fabric for exactly the correct care. The quality of clothes preserved.

*No shrinkage of woollens, comparable to flat drying.

Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW9H188SC

Perfectly dried at half the temperature*

Our GentleCare System dries clothes at nearly half the temperature of conventional tumble dryers so that they are never exposed to unnecessary heat.

*Compared to drum air inlet temperature in conventional tumble dryers.

Produktet e tjera

Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW8H358S DelicateCare
Suszarka PerfectCare 800 z pompą ciepła Tharëse me pompë ngrohje

You can be assured that clothes will stay looking and feeling great with the DelicateCare System in our PerfectCare 800 tumble dryer. It adjusts to the right temperature for the garment while the motion of the drum is tailored to the specific fabric. Meanin...

 • Kapaciteti 8.0
 • Niveli i dizajnit TC3
 • Seria PerfectCare 800
 • DelicateCare DelicateCare
 • GentleCare GentleCare
 • SensiCare SensiCare
 • Ndriçim i brendshëm Ndriçim i brendshëm
Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW9H378S CycloneCare
Suszarka PerfectCare 900 z pompą ciepła Tharëse me pompë ngrohje

For the first time, our best PerfectCare 900 tumble dryer with CycloneCare System enables your clothes to be completely cherished, evenly and gently air-dried from all sides. Finally, a market-leading technology that ensures the shape, feel and look of your...

 • Kapaciteti 8.0
 • Niveli i dizajnit TC3
 • Seria PerfectCare 900
 • CycloneCare CycloneCare
 • DelicateCare DelicateCare
 • GentleCare GentleCare
 • SensiCare SensiCare
 • Ndriçim i brendshëm Ndriçim i brendshëm
Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW8H458B DelicateCare
Suszarka PerfectCare 800 z pompą ciepła Tharëse me pompë ngrohje

You can be assured that clothes will stay looking and feeling great with the DelicateCare System in our PerfectCare 800 tumble dryer. It adjusts to the right temperature for the garment while the motion of the drum is tailored to the specific fabric. Meanin...

 • Kapaciteti 8.0
 • Niveli i dizajnit TC4
 • Seria PerfectCare 800
 • DelicateCare DelicateCare
 • GentleCare GentleCare
 • SensiCare SensiCare
 • Ndriçim i brendshëm Ndriçim i brendshëm

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj