• Kapaciteti 7.0
 • Niveli i dizajnit TC4
 • Seria PerfectCare 700
 • GentleCare GentleCare
 • SensiCare SensiCare

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Class: Tharëse me kondensim
 • Ngjyra: E bardhë
 • Kapaciteti i ngarkesës së plotë kg: 7.0
 • Drying technology: Heat pump
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A++
 • Annual energy consumption, kWh [E-label]: 211
Specifikimi
 • Kapaciteti i ngarkesës së plotë: 7.0 kg
 • Teknologjia e pompës së nxehtësisë arrin efikasitet energjie të jashtëzakonshëm
 • Tharëse me sensorë: tharësja e percepton kur rrobat janë tharë në një nivel të caktuar: Pjesët elektronike në këtë tharëse masin lagështirën në rroba dhe përfundojnë tharjen kur lagështira e mbetur është në të njëjtën linjë me atë të kërkuar.
 • Programe tharjeje me kohë shtesë të kontrolluar
 • Veprim i ndërsjellë i kazanit i shtendos rrobat duke parandaluar rrudhosjen dhe ngatërrimin e tyre me njëra tjetrën.
 • Lloji i ekranit: LCD me prekje
 • Opsioni i vonesës në nisje
 • Tregon statusin e tharjes për: Anti-rrudhë/Fundi, Ftohja, Tharja
 • Indikacione për: Kondensator, Filtri, Rezervuari
 • Pozicioni dhe kapaciteti i rezervuarit të kondensimit: Panel left recycled, 5.28 l
 • Këmbët: 4 këmbëza të rregullueshme
Performanca
 • Kapaciteti i ngarkesës së plotë kg: 7.0
 • Drying technology: Heat pump
 • Sound Power level, db(A) re 1 pW: 66
Instalimi
 • Ngjyra: E bardhë
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Wheels: 4 këmbëza të rregullueshme
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 47.96
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 850x596x638
 • Depth max, mm: 662
 • Spina e kërkuar (A): 4
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A++
 • Annual energy consumption, kWh [E-label]: 211
 • Ngarkesa e lidhur (W): 800
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 916 099 038
 • Product Class: Tharëse me kondensim
 • Drum material: Stainless steel Protex
 • Panel languages: English, Symbols
 • Tank position: Panel left recycled
 • Tank capacity: 5.28
 • Interior light: None
 • Cotton programmes: None
 • Synthetics programmes: None
 • Display type: LCD me prekje
 • Indicator drying status: Anti-rrudhë/Fundi, Ftohja, Tharja
 • Indicators other: Kondensator, Filtri, Rezervuari
 • Akesorët e përfshirë: Asnjë
 • Aksesorët opsionalë: Tuba direkte e shkarkimit, Set raftesh
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.45
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 916 099 038
 • Bar code: 7332543780662

Suszarka PerfectCare 700 z pompą ciepła EW7H457W

Përfitimet

Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW7H457W

Perfectly dried at half the temperature*

Our GentleCare System dries clothes at nearly half the temperature of conventional tumble dryers so that they are never exposed to unnecessary heat.

*Compared to drum air inlet temperature in conventional tumble dryers.

Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW7H457W

Less time, more care

Our SensiCare System adjusts the drying time to the moisture levels in each load. Saving time and energy without compromising on care.

Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW7H457W

Efficient air circulation, consistent energy consumption

Our EcoFlow Filter System be easily reached and cleaned. With such effortless maintenance, you know that air is circulated efficiently, time after time.

Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW7H457W

Less twisting and tangling

Our Reverse Plus feature makes drum shift in both directions during drying to stop clothes from twisting and tangling. Meaning the load emerges evenly dried with a smoother finish.

Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW7H457W

Your style, your schedule

Our Delay Start helps you adjust the start of the drying cycle to suit your schedule. Simply enter the time you would like drying to automatically start and leave the machine to do the rest.

Produktet e tjera

Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW9H378S
Suszarka PerfectCare 900 z pompą ciepła

For the first time, our best PerfectCare 900 tumble dryer with CycloneCare System enables your clothes to be completely cherished, evenly and gently air-dried from all sides. Finally, a market-leading technology that ensures the shape, feel and look of your...

 • Kapaciteti 8.0
 • Niveli i dizajnit TC3
 • Seria PerfectCare 900
 • CycloneCare CycloneCare
 • DelicateCare DelicateCare
 • GentleCare GentleCare
 • SensiCare SensiCare
 • Ndriçim i brendshëm Ndriçim i brendshëm
Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW8H259ST
Suszarka PerfectCare 800 z pompą ciepła

You can be assured that clothes will stay looking and feeling great with the DelicateCare System in our PerfectCare 800 tumble dryer. It adjusts to the right temperature for the garment while the motion of the drum is tailored to the specific fabric. Meanin...

 • Kapaciteti 9.0
 • Niveli i dizajnit TC2
 • Seria PerfectCare 800
 • DelicateCare DelicateCare
 • GentleCare GentleCare
 • SensiCare SensiCare
 • Ndriçim i brendshëm Ndriçim i brendshëm
Electrolux - Tharëse me pompë ngrohje - EW8H359S
Suszarka PerfectCare 800 z pompą ciepła

You can be assured that clothes will stay looking and feeling great with the DelicateCare System in our PerfectCare 800 tumble dryer. It adjusts to the right temperature for the garment while the motion of the drum is tailored to the specific fabric. Meanin...

 • Kapaciteti 9.0
 • Niveli i dizajnit TC3
 • Seria PerfectCare 800
 • DelicateCare DelicateCare
 • GentleCare GentleCare
 • SensiCare SensiCare
 • Ndriçim i brendshëm Ndriçim i brendshëm

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj