Toster Explore 7 E7T1-6BP

Përfitimet

Electrolux - Toaster - E7T1-6BP

Precise results every time, with seven settings

No matter what kind of bread you’re warming, the Explore 7 toaster has the perfect setting. Choose from seven different browning options, offering lower powers for soft bakes like brioche, and higher ones for tougher breads like ciabatta. Your toast, your way.

Electrolux - Toaster - E7T1-6BP

Defrost or reheat at the push of a button

Bring bakery freshness back to your breads with the Explore 7’s reheat setting. The programme will gently warm breads through without re-toasting them. And for loaves and slices that have been preserved in the freezer, the defrost setting will quickly revive them to your exact taste.

Electrolux - Toaster - E7T1-6BP

Warming rack and anti-dust lid accessories

Gently heat pastries and croissants with the included warming rack. The handy accessory is placed on top of the toaster, offering an easy way to evenly warm breads that are too large for the toaster. While the plastic lid will keep dust out when the toaster’s not in use.

Electrolux - Toaster - E7T1-6BP

Precise results with lift-and-look feature

Avoid under or over-cooking toast with the lift-and-check function. The lever-operated system lets you take a peek at your toast without disturbing the cycle. Letting you achieve the perfect result every time, without the guesswork.

Electrolux - Toaster - E7T1-6BP

Effortless cleaning, with crumb tray

The built-in crumb tray is designed to catch every crumb, meaning there’s no need to upturn the toaster when it’s time for a quick clean. The plate is easy to eject and empty, saving time on maintenance and other cleaning duties.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Ngjyra e spikatur: Copper
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 0.75
 • Ruajtja e kabullit: Po
 • Gjerësia mm: 183.2
 • Thellësi mm: 200.5
 • Lartësia totale: 314.2
 • Fuqia W: 980
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Ngrohësi i simiteve: Për të ngrohur bukë të vogla, kroasantë…
 • Grumbullim për kabullin: Grumbullim i kabullit për të rregulluar dhe për të marrë gjatësinë optimale të kabullit.
 • Funksioni i shkrirjes: Për të thekur në mënyrë perfekte një copë bukë
 • Funksioni i rinxehjes: Për të ngrohur bukën e thekur të ftohtë
 • Butoni Stop: Për të ndaluar ciklin e thekjes në çdo kohë
Performanca
 • Fuqia W: 980
Instalimi
 • Ngjyra e spikatur: Copper
 • Gjerësia mm: 183.2
 • Thellësi mm: 200.5
 • Lartësia totale: 314.2
 • Ngjyra: Black Pearl
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 003 578
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 0.75
 • Ruajtja e kabullit: Po
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 003 578
 • EAN: 7332543723867

Produktet e tjera

Electrolux - Toaster - EAT7700
Toster 7000 Series
 • From fresh bread to crispy toast
 • Toast the way you like it
 • Reheat and defrost functions
 • Uniform and great toasting
Electrolux - Toaster - EAT3330
Toster Love your day collection
 • Goodbye unpleasant odour
 • Integrated bun warmer
 • Clean in a few seconds
Electrolux - Toaster - E4T1-4ST
Toster Create 4
 • Seven browning settings levels
 • Stop, reheat, defrost functions
 • Removable crumb tray for easy cleaning
 • Stainless steel housing

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj