Robot kuchennny Love your day collection Kitchen Machine EKM3700

Electrolux - Kitchen Machine - EKM3700

Stainless steel 4L bowl

The 4L bowl is not only big enough for preparing recipes to friends and the whole family, but also compact enough to fit in your dishwasher.

Electrolux - Kitchen Machine - EKM3700

2-in-1 versatile machine with included blender

Create mouth watering sauces and dips that preserve the natural taste of the ingredients with the included blender attachment with 4 blades.

Electrolux - Kitchen Machine - EKM3700

Salad maker accessory

Sliced cucumbers or grated cheese, the included salad processor will allow you to use your creativity in every step of the way.

Electrolux - Kitchen Machine - EKM3700

Meat grinder accessory

Prepare your own homemade and fresh burgers or stake tartar with the included meat grinder.

Electrolux - Kitchen Machine - EKM3700

Whisk, dough hook and hard beater included

The three main accessories would support wherever your creativity takes you - from the light whipped cream to the heavy dough.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Lartësia totale: 320
 • Gjerësia mm: 380
 • Thellësi mm: 190
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.2
 • Butoni i pulsit: Po
 • Settings: 6
 • Fuqia W: 800
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Power:800W
 • 6 speed settings: Variable speed for selecting adapted speed for all kind of food
 • Accessories hub gives you all the options: The accessories hub opens up opportunities to extend the versatility of the Assistent by plugging in a salad processor, meat mincer or a pasta maker.
 • Whisk: The whisk quickly whips up a fluffy meringue or cream.
 • Flat beater: The paddle blends together all your ingredients to a smooth batter.
 • Suction cups on the bottom : The suction cups on the bottom of the blender provide stability.
 • Pulse button: Pulse button is placed on the front of the blender and blends the ingredients as long as it is pushed in.
Performanca
 • Fuqia W: 800
Instalimi
 • Lartësia totale: 320
 • Gjerësia mm: 380
 • Thellësi mm: 190
 • Ngjyra: E zezë
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 280 531
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.2
 • Butoni i pulsit: Po
 • Settings: 6
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 280 531
 • Bar code: 7332543498000

Produktet e tjera

Electrolux - Kitchen Machine - EKM4000
Robot kuchennny Assistent Kitchen Machine
 • The secret to delicious baking, every day.
 • 2,9L and 4,8L bowls for all occasions
 • Complete visibility during the whole process
 • Precise control with 10 speed settings
Electrolux - Kitchen Machine - EKM9000
Robot kuchennny UltraMix Pro Kitchen Machine
 • Outstanding dough performance
 • Powerful, durable yet easy to use
 • Cook in peace and quiet
 • Blend in design
Electrolux - Kitchen Machine - EKM5540
Robot kuchennny Assistent Kitchen Machine
 • The secret to delicious baking, every day.
 • SoftEdgeBeater™ silicon spatula
 • PerfectRiseLid™ for great results
 • 2,9L and 4,8L bowls for all occasions

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj