Përfitimet

Electrolux - Kettle - E3K1-3ST

Generous 1,7L capacity

The Create 3 water kettle features a large 1.7L capacity jug, perfect for teas and even noodles.

Electrolux - Kettle - E3K1-3ST

Durable, stainless steel finish.

The kettle, with its premium metallic finish, will look great on any countertop. You'll be proud to have it on display.

Electrolux - Kettle - E3K1-3ST

Cordless convenience

The Create 4 kettle's cordless design features a 360° rotatable base and one-handed lid opening for your convenience.

Electrolux - Kettle - E3K1-3ST

Water level indicator

The convenient water level indicator lets you quickly check your water volume.

Electrolux - Kettle - E3K1-3ST

3 way safety auto shut off function

Don't worry about forgetting to shut off your kettle. This kettle lets you concentrate on other things as it intelligently shuts off in three ways: when you lift the kettle off the base, when water boils, and when dryrunning.

Produktet e tjera

Electrolux - Kettle - EEWA3300
Czajnik Love your day collection
 • One touch opening
 • Extra large capacity
 • Auto-off safety
Electrolux - Kettle - EEWA3330
Czajnik Love your day collection
 • One touch opening
 • Extra large capacity
 • Auto-off safety
Electrolux - Kettle - E7K1-6BP
Czajnik Explore 7
 • Total control with the Explore 7 Water Kettle
 • Temperature tailored to your taste
 • Your temperature, maintained for 40 minutes
 • Smooth-access lid, for easy cleaning
 • Safety features come as standard

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj