E6EC1-6ST

Electrolux Explore 6

Lloji i filtritNone
Water level indicatorYes
NgjyraInoks
Ngjyra e spikaturStainless Steel
Fuqia W1250-1450
Përmasat lar.-gjer.-thell. (mm)304x147x412
Gjatësia e kordonit (m)0.8
woman on couch with mobile phone
E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje