Mikser ręczny Love your day collection Hand mixer ESM3300

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Lartësia totale: 366
 • Gjerësia mm: 309
 • Thellësi mm: 219
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1
 • Blades: Stainless steel
 • Mini Chopper: No
 • Settings: 5
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Traditional whisk: For adapting the appliance to all desired recipes.
 • 5 speed settings: Regulate the speed in five settings.
Performanca
 • Fuqia W: 450
Instalimi
 • Lartësia totale: 366
 • Gjerësia mm: 309
 • Thellësi mm: 219
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Ngjyra: E bardhë
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 280 249
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1
 • Blades: Stainless steel
 • Mini Chopper: No
 • Settings: 5
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 280 249
 • Bar code: 7332543475476

Produktet e tjera

Electrolux - Hand mixer - EHM3300
Mikser ręczny Love your day collection Hand mixer

With the multiple speed settings and easy to handle tools, let your creativity lead you.

Electrolux - Hand mixer - EHM3310
Mikser ręczny Love your day collection Hand mixer

With the multiple speed settings and easy to handle tools, let your creativity lead you.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj