Frytkownica beztłuszczowa AirFryer Explore 6 E6AF1-6ST

* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Përfitimet

Electrolux - Air Fryers - E6AF1-6ST

Crisp, tasty results, with little to no oil.

The Explore 6 Air Fryer offers a healthier way to enjoy your favourite fried dishes. Hot air is circulated to heat ingredients from all angles, for a natural, crispy finish.

Electrolux - Air Fryers - E6AF1-6ST

Fry, bake, roast and grill.

The Explore 6 Air Fryer is a great kitchen all-rounder. There's no need for multiple appliances when you're in the mood for baking, frying, roasting or grilling – it can all be done with the Air Fryer. And you can get inspired with the tailor-made recipes.

Electrolux - Air Fryers - E6AF1-6ST

Easy cooking with pre-set programmes.

Eight pre-set cooking programmes make achieving delicious, healthy results easy. Whether you're baking cupcakes, roasting chicken or frying vegetables, the Explore 6 Air Fryer is quick and easy to use.

Large capacity for family meals.

Cook healthy meals for the whole family with the Explore 6 Air Fryer's large capacity. The removeable basket is large enough to cook a whole chicken at once.

Electrolux - Air Fryers - E6AF1-6ST

Easy cleaning, with dishwasher-safe parts.

Each and every removable part of the Explore 6 Air Fryer can safely be cleaned in the dishwasher. Meaning less items in the sink to wash up by hand.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Ngjyra e spikatur: Granite Grey
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 0.9
 • Gjerësia mm: 312
 • Thellësi mm: 373
 • Lartësia totale: 415
 • Fuqia W: 1800
 • Ngjyra: Inoks
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Prepare various meals in a trice: An embedded heating element in a grill and griddle surface.
 • Ngjyra: Krom/E zezë: Pamje moderne dhe me stil
 • Grumbullim për kabullin: Grumbullim i kabullit për të rregulluar dhe për të marrë gjatësinë optimale të kabullit.
 • Floating hinge: With floating hinge you have the possibility to grill foods of any thickness evenly
 • Tavë e integruar dhe e lëvizshme për kullimin: Tava e kullimit e integruar nxirret jashtë gjatë përdorimit për të kapur yndyrnat dhe lëngjet.
 • Variable thermostat setting: With variable thermostat setting you extend the usage of a contact grill
 • Vertical storage: The lid can be locked which makes it possible to store the unit vertically saving storage space
Performanca
 • Fuqia W: 1800
Instalimi
 • Ngjyra e spikatur: Granite Grey
 • Gjerësia mm: 312
 • Thellësi mm: 373
 • Lartësia totale: 415
 • Ngjyra: Inoks
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 003 612
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 0.9
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 003 612
 • EAN: 7332543758166

Produktet e tjera

Electrolux - Air Fryers - E6AF1-4ST
Explore 6
 • The healthy way to enjoy fried food
 • Crisp, tasty results, with little to no oil.
 • Fry, bake, roast and grill.
 • Easy cooking with pre-set programmes.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.