Blender ręczny Love your day collection Stick mixer ESTM3400

Electrolux - Stick mixer - ESTM3400

Chopper with integrated lid for easy storage

The mini chopper helps to create delicious sauces, spreads and dips, such as salsa, pesto and many more. It also includes a whisk, potato masher and beaker.

Electrolux - Stick mixer - ESTM3400

Turbo function for instant power boost

Pressing the Turbo button gives the mixer instant access to all the 600W, resulting in quick and smooth mix. Use this function when you want to save time, or at the end of the mixing.

Electrolux - Stick mixer - ESTM3400

Large 600 ml smoothie beaker

When the creative cooking kicks in, the last thing you need is limitation. This is why this mixer comes with large 600ml beaker, so you can focus entirely on your recipe

Electrolux - Stick mixer - ESTM3400

BPA Free

The BPA-free parts ot the mixer makes it suitable for preparing healthy baby food

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Lartësia totale: 390
 • Gjerësia mm: 62
 • Thellësi mm: 82
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.2
 • Blades: Stainless steel
 • Mini Chopper: No
 • Settings: 2
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Fuqia: 600W
 • Traditional whisk: For adapting the appliance to all desired recipes.
 • 2 speed settings: For selected the desired speed related to the processing food
 • Potato Masher: Accessory which makes it easy to make mashed potatoes for dinner.
Performanca
 • Fuqia W: 600
Instalimi
 • Lartësia totale: 390
 • Gjerësia mm: 62
 • Thellësi mm: 82
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Ngjyra: E zezë
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 280 243
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.2
 • Blades: Stainless steel
 • Mini Chopper: No
 • Settings: 2
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 280 243
 • Bar code: 7332543475391

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj