Blender ręczny Love your day collection Stick mixer ESTM3300AR

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Lartësia totale: 390
 • Gjerësia mm: 62
 • Thellësi mm: 82
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.2
 • Blades: Stainless steel
 • Mini Chopper: No
 • Settings: 2
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Fuqia: 600W
 • Traditional whisk: For adapting the appliance to all desired recipes.
 • 2 speed settings: For selected the desired speed related to the processing food
Performanca
 • Fuqia W: 600
Instalimi
 • Lartësia totale: 390
 • Gjerësia mm: 62
 • Thellësi mm: 82
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Ngjyra: E bardhë
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 280 341
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.2
 • Blades: Stainless steel
 • Mini Chopper: No
 • Settings: 2
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 280 341
 • Bar code: 7332543475377

Produktet e tjera

Electrolux - Stick mixer - ESTM3300
Blender ręczny Love your day collection Stick mixer

The Love Your Day Collection stick mixer gives you all the essentials for a tasty mix, everyday. It features a mini chopper, whisk and a large beaker

Electrolux - Stick mixer - ESTM3400
Blender ręczny Love your day collection Stick mixer

The Love Your Day Collection stick mixer gives you all the essentials for a tasty mix, everyday. It features robust metal foot, and ergonomic buttons, smartly located for quick and easy access.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj