Create ECJ1-4GB

Përfitimet

Electrolux - Juicer - ECJ1-4GB

Large filling tube

With the large filling tube, you leave the effort of extra preparation behind. Its wider design is a perfect fit for bigger pieces of fruits and vegetables - or even a whole apple!

Electrolux - Juicer - ECJ1-4GB

Two-speed setting

The two-speed settings allow you to extract juice of your favorite ingredients, from the most delicate fruits to raw vegetables. High or low, choose the correct speed and enjoy a nutritious cup of juice anytime.

Electrolux - Juicer - ECJ1-4GB

Better juice filtering

The juicer has fine filter holes to ensure well-filtered juice with minimal pulp.

Electrolux - Juicer - ECJ1-4GB

Generous capacity

Count on the 0.6L capacity of the jug and 1.0L scrap container for juice preparation in small or big quantities.

Electrolux - Juicer - ECJ1-4GB

Safety lock

The juicer is equipped with a safety lock to prevent unsafe use.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Lartësia totale: 290
 • Gjerësia mm: 160
 • Thellësi mm: 280
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1
 • Butoni i pulsit: Jo
 • Settings: None
 • Jug Capacity: 0.6
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Power:700W
Performanca
 • Fuqia W: 700
Instalimi
 • Lartësia totale: 290
 • Gjerësia mm: 160
 • Thellësi mm: 280
 • Ngjyra: Gri granit
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 003 506
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1
 • Butoni i pulsit: Jo
 • Settings: None
 • Jug Capacity: 0.6
 • Jug: Plastic
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 003 506
 • Bar code: 7332543691500

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj