Easyline Grill TGE10

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Ngjyra e spikatur: Asnjë
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • Ruajtja e kabullit: Asnjë
 • Gjerësia mm: 373
 • Thellësi mm: 514
 • Lartësia totale: 107
 • Fuqia W: 1200
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Tavë e integruar dhe e lëvizshme për kullimin: Tava e kullimit e integruar nxirret jashtë gjatë përdorimit për të kapur yndyrnat dhe lëngjet.
Performanca
 • Fuqia W: 1200
Instalimi
 • Ngjyra e spikatur: Asnjë
 • Gjerësia mm: 373
 • Thellësi mm: 514
 • Lartësia totale: 107
 • Ngjyra: E zezë
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 900 920 757
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • Ruajtja e kabullit: Asnjë
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 920 757
 • EAN: 7896347146630

Produktet e tjera

Electrolux - Grill - ETG340
Grill elektryczny EasyGrill Grill
 • Shijoni ushqim të shëndetshëm me miqtë dhe familjen tuaj
 • Pjekja e preparatit tuaj të preferuar është kaq e thjeshtë
 • Përgatisni disa ushqime në një çast
 • Shijoni dhe shplodhuni!
Electrolux - Grill - ETG340AR
Grill elektryczny EasyGrill Grill
 • Shijoni ushqim të shëndetshëm me miqtë dhe familjen tuaj
 • Pjekja e preparatit tuaj të preferuar është kaq e thjeshtë
 • Përgatisni disa ushqime në një çast

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj