Chłodziarka do zabudowy 600 LRB3DE18C

Përfitimet

Consistently cool, with DynamicAir

DynamicAir makes sure that the environment inside your fridge is kept at a stable temperature. It works by circulating cool air throughout, meaning that even when the door is opened, your food is protected from heating up.

Electrolux - Frigorifer inkaso - LRB3DE18C

Effortless control with Electronic Touch Controls

Electronic Touch Controls provide easy access to the refrigerator's settings and functions, so you can manage the temperature depending on your needs. Ultimate control at your fingertips.

Extra organization. With ExtraZone

Separate food groups with the ExtraZone drawer. To stay organised and always have the right ingredients to hand.

Electrolux - Frigorifer inkaso - LRB3DE18C

Humidity Control for fresh greens

Enjoy delicious vegetables with our Humidity Control drawer. By managing the moisture in the air, it creates the best environment to store food. Closing the vents creates the ideal space for storing herbs and leafy greens, while opening the vents gives optimum storage.

Electrolux - Frigorifer inkaso - LRB3DE18C

Odour-free fridge, with the CleanAir Filter

Enjoy a fresh-smelling fridge with CleanAir filter Our filter uses charcoal to neutralise strong food odours, protecting the natural aroma of your ingredients.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Frigorifer
 • Installation: BI DoD
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A++
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 114
 • Kapaciteti total neto: 310
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 310
 • Net capacity chill zone (l): 0
Specifikimi
 • 1780 mm lartësia e bankos
 • For fully integrated, door-on-door installation
 • Kapaciteti neto i kompartimentit të ftohjes: 310 l
 • Funksioni Holiday (Pushime)për të zvogëluar konsumin e energjisë gjatë mungesave të gjata për të shmangur mykun dhe aromat e pakëndshme
 • Funksioni Action Cool siguron shpejt temperaturën e dëshiruar të frigoriferit
 • Shkrirje automatike e kompartimentit të ftohjes
 • Fan air circulation for even temperature throughout the fridge
 • Sinjal paralajmërues për derën e hapur, që mund të shihet dhe dëgjohet
 • Ndriçimi i frigoriferit: 1, Integrated to FanHigh, LED i brëndshëm, With rise-on effect
 • Raftet e frigoriferit: 3 Gjerësi e plotë + 1 raft fleksibël, Foil on Plastic
 • Mbajtëset e vezëve: 2 për 6 vezë
 • Zëvëndësim i menteshave të derës: Djathtas&I ndërrueshëm
Performanca
 • Kapaciteti total neto: 310
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 310
 • Net capacity chill zone (l): 0
 • Net capacity star compartment (l): 0
 • Type of defrosting refrigerator: Auto
 • Temperature rise time (h) (2010/30/EC): 0
 • Freezing capacity (kg/24h) (2010/30/EC): 0
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 35
Instalimi
 • Installation: BI DoD
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 1769x556x549
 • Built in height mm: 1780
 • Built in width mm: 560
 • Built in depth mm: 550
 • Door hinges: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 55
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A++
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 114
 • Climate Class (2010/30/EC): SN-N-ST-T
 • Ngarkesa e lidhur (W): 100
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 923 584 053
 • Product Class: Frigorifer
 • Min. ambient temp, C: 10
 • Door alarm indicator control: Display, Sound With Switch Off Function
 • High temp indicator control: None
 • Shelves Refrig type of: Foil on Plastic
 • Shelves Refrig nø of: 3 Gjerësi e plotë + 1 raft fleksibël
 • Shelves Refrig special: Asnjë
 • Drawers Refrig type of: 1 Fully Extendable Pull Out Drawer (with divider)
 • Bottle shelves: 1 Full Width transparent, With trim
 • Lamps: 1, Integrated to FanHigh, LED i brëndshëm, With rise-on effect
 • Door closing: Soft Closing
 • Type of refrigerant: R600a
 • Voltazhi: 230-240
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 2.4
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 923 584 053
 • Bar code: 7332543730544

Produktet e tjera

Electrolux - Frigorifer inkaso - ERS3DF18S
Chłodziarka do zabudowy 600
 • Stable temperature, always cool
 • Consistently cool, with DynamicAir
 • Effortless control with Electronic Touch Controls
 • Humidity Control for fresh greens
Electrolux - Frigorifer inkaso - LRB2AF88S
Chłodziarka do zabudowy 300
 • Spacious storage solutions
 • OptiSpace has a roomy interior for groceries
 • Conveniently store more.
Electrolux - Frigorifer inkaso - LRB3AF12S
Chłodziarka do zabudowy 500
 • Spacious storage solutions
 • OptiSpace has a roomy interior for groceries
 • Humidity Control for fresh greens
 • Conveniently store more.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj