Përfitimet

Vazhdimisht i ftohtë, me DynamicAir

DynamicAir siguron se ambienti brenda frigoriferit tuaj mbahet në një temperaturë të qëndrueshme. Funksionon duke qarkulluar ajër të ftohtë kudo, që do të thotë se edhe kur dera hapet, ushqimi juaj mbrohet nga ngrohja.

Kontrolli elektronik sipër me prekje ofron akses të lehtë te funksionet

Vendosni me saktësi temperaturën dhe përdorni lehtësisht funksionet e Frigoriferit, falë ekranit të qartë të Kontrollit elektronik sipër me prekje.

Organizim shtesë. Me ExtraZone

Ndani grupet e ushqimeve me sirtarin ExtraZone. Për të qëndruar të organizuar dhe për të pasur gjithmonë përbërësit e duhur afër.

Electrolux - Frigorifer inkaso - LRB3DE18S

Lini vend për artikujt e gjatë me FlexiShelf

Me FlexiShelf, mund të riorganizoni pjesën e brendshme të frigoriferit si të dëshironi. Rafti i lëvizshëm i xhamit me gjysmë thellësi mund të rrëshqasë mbrapa, të zgjatet plotësisht ose vetëm gjysmë, për të lënë vend për sendet më të gjata. Fleksibiliteti i duhur për të gjitha nevojat e ruajtjes.

Electrolux - Frigorifer inkaso - LRB3DE18S

Sirtar plotësisht i zgjatshëm. Për akses pa mundim

Nuk ka qenë kurrë më e lehtë për të aksesuar produktet tuaja të freskëta me sirtarin plotësisht të zgjatshëm. Dizajni i leverdishëm do të thotë se mund të tërhiqet plotësisht. Duke ofruar një mënyre më të lehtë për të ruajtur dhe marrë çdo përbërës që dëshironi.

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone