Përfitimet

OptiSpace ka një mjedis të brendshëm të gjerë për sende ushqimore

Frigoriferi ynë me OptiSpace ofron shumë opsione ruajtjeje si sipër ashtu edhe ndërmjet rafteve. Dhe nëse keni nevojë edhe për më shumë hapësirë, sirtarët mund të hiqen lehtësisht për t'iu përshtatur nevojave tuaja specifike.

Ngrirje në frigorifer, me ndarjen me katër yje

Ndarja e ngrirësit me katër yje brenda frigoriferit mund të arrijë temperatura të ulëta deri në -18ºC. Ngrirje efikase, e integruar në frigorifer.

Ruajtja e saktë e ushqimit me Kontroll të brendshëm elektronik

Jini në kontroll të kushteve të ruajtjes së ushqimit tuaj me Kontrollin e brendshëm elektronik. Treguesit LED ju tregojnë lehtësisht temperaturën dhe cilësimet heqin çdo supozim.

Kontroll i lagështisë për zarzavate të freskëta

Gëzojuni zarzavateve të shijshme me sirtarin tonë të Kontrollit të lagështisë. Duke menaxhuar lagështinë në ajër, krijon mjedisin më të mirë për ruajtjen e ushqimit. Mbyllja e kanaleve të ventilimit krijon hapësirën ideale për ruajtjen e barishteve dhe zarzavateve, ndërsa hapja kanaleve të ventilimit jep ruajtje optimale.

Drita LED premium të frigoriferit

Shijoni shikueshmëri të shkëlqyer me dritat e integruara LED të frigoriferit tonë. Llambat e fshehta dhe me efikasitet energjie shkëlqejnë një dritë të shndritshme në të gjithë hapësirën. Konsumon dhjetë herë më pak energji sesa drita standarde.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone