LFB2AE88S

Electrolux 500 Frigorifer lartësia 87.3 cm

Frigoriferi 500 OptiSpace ofron një mjedis të brendshëm të gjerë për sende ushqimore. Opsionet e ruajtjes e bëjnë të thjeshtë gjetjen e një vendi për artikuj më të mëdhenj. Dhe nëse keni nevojë për më shumë hapësirë, sirtarët mund të hiqen lehtësisht.
Product TypeRefrigerator
Bottle shelves1 Full width, Transparent
ELNE20E
TotVolUnFrE20110
ClimE20SN-N-ST
YearEConsELE20143
Type of defrosting refrigeratorAuto
Shelves Refrig nø of2 Gjerësi e plotë
OptiSpace ka një mjedis të brendshëm të gjerë për sende ushqimore

Frigoriferi ynë me OptiSpace ofron shumë opsione ruajtjeje si sipër ashtu edhe ndërmjet rafteve. Dhe nëse keni nevojë edhe për më shumë hapësirë, sirtarët mund të hiqen lehtësisht për t'iu përshtatur nevojave tuaja specifike.

Electrolux - Frigorifer inkaso - LFB2AE88S
Ngrirje në frigorifer, me ndarjen me katër yje

Ndarja e ngrirësit me katër yje brenda frigoriferit mund të arrijë temperatura të ulëta deri në -18ºC. Ngrirje efikase, e integruar në frigorifer.

Ruajtja e saktë e ushqimit me Kontroll të brendshëm elektronik

Jini në kontroll të kushteve të ruajtjes së ushqimit tuaj me Kontrollin e brendshëm elektronik. Treguesit LED ju tregojnë lehtësisht temperaturën dhe cilësimet heqin çdo supozim.

Drita LED premium të frigoriferit

Shijoni shikueshmëri të shkëlqyer me dritat e integruara LED të frigoriferit tonë. Llambat e fshehta dhe me efikasitet energjie shkëlqejnë një dritë të shndritshme në të gjithë hapësirën. Konsumon dhjetë herë më pak energji sesa drita standarde.

Electrolux - Frigorifer inkaso - LFB2AE88S
Ruani me lehtësi më shumë.

Sirtari transparent i zarzavateve me gjerësi të plotë ruan lehtësisht prodhime më të mëdha dhe më të gjata. Blini me siguri duke ditur se keni hapësirën për të ruajtur me rehati produkte më të mëdha në frigoriferin tuaj.

woman on couch with mobile phone
E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje