Përfitimet

OptiSpace ka një mjedis të brendshëm të gjerë për sende ushqimore

Frigoriferi ynë me OptiSpace ofron shumë opsione ruajtjeje si sipër ashtu edhe ndërmjet rafteve. Dhe nëse keni nevojë edhe për më shumë hapësirë, sirtarët mund të hiqen lehtësisht për t'iu përshtatur nevojave tuaja specifike.

Electrolux - Frigorifer inkaso - LRB3AE12S

Kontroll i lagështisë për zarzavate të freskëta

Gëzojuni zarzavateve të shijshme me sirtarin tonë të Kontrollit të lagështisë. Duke menaxhuar lagështinë në ajër, krijon mjedisin më të mirë për ruajtjen e ushqimit. Mbyllja e kanaleve të ventilimit krijon hapësirën ideale për ruajtjen e barishteve dhe zarzavateve, ndërsa hapja kanaleve të ventilimit jep ruajtje optimale.

Electrolux - Frigorifer inkaso - LRB3AE12S

Ruani me lehtësi më shumë.

Sirtari transparent i zarzavateve me gjerësi të plotë ruan lehtësisht prodhime më të mëdha dhe më të gjata. Blini me siguri duke ditur se keni hapësirën për të ruajtur me rehati produkte më të mëdha në frigoriferin tuaj.

Rafte të besueshme me xham sigurie

Raftet e forta brenda frigoriferit janë bërë prej xhami sigurie, i njohur për qëndrueshmërinë e tij. Dhe nëse ka ndonjë derdhje aksidentale, mund të pastrohet lehtësisht me një leckë të njomë.

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone