Chłodziarka do zabudowy 300 LRB2AF88S

Përfitimet

OptiSpace has a roomy interior for groceries

Our Refrigerator with OptiSpace offers plenty of storage options both on top and in between shelves. And if you need even more room, the drawers can be easily removed to suit your specific needs.

Electrolux - Frigorifer inkaso - LRB2AF88S

Conveniently store more.

Full-width transparent vegetable drawer easily stores larger and longer produce. Shop confidently knowing you have the room to store larger produce conveniently in your refrigerator.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Frigorifer
 • Installation: BI Slide Door
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A++
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 96
 • Kapaciteti total neto: 142
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 142
 • Net capacity chill zone (l): 0
Specifikimi
 • 880 mm lartësia e bankos
 • Për instalim plotësisht të integruar të derës
 • Kapaciteti neto i kompartimentit të ftohjes: 142 l
 • Shkrirje automatike e kompartimentit të ftohjes
 • Ndriçimi i frigoriferit: Llampë LED
 • Raftet e frigoriferit: 3 Gjerësi e plotë, White Plastic
 • Sirtari/Sirtarët e frigoriferit: 1 Gjerësi e plotë
 • Mbajtëset e vezëve: 1 për 6 vezë
 • Zëvëndësim i menteshave të derës: Djathtas&I ndërrueshëm
Performanca
 • Kapaciteti total neto: 142
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 142
 • Net capacity chill zone (l): 0
 • Net capacity star compartment (l): 0
 • Type of defrosting refrigerator: Auto
 • Temperature rise time (h) (2010/30/EC): 0
 • Freezing capacity (kg/24h) (2010/30/EC): 0
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 38
Instalimi
 • Installation: BI Slide Door
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 873x548x549
 • Built in height mm: 880
 • Built in width mm: 560
 • Built in depth mm: 550
 • Door hinges: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 31.09
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A++
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 96
 • Climate Class (2010/30/EC): SN-N-ST-T
 • Ngarkesa e lidhur (W): 80
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 933 015 180
 • Product Class: Frigorifer
 • Min. ambient temp, C: 10
 • Door alarm indicator control: None
 • High temp indicator control: None
 • Shelves Refrig type of: White Plastic
 • Shelves Refrig nø of: 3 Gjerësi e plotë
 • Shelves Refrig special: Asnjë
 • Drawers Refrig type of: 1 Simple Drawer
 • Bottle shelves: 1 Full width, Transparent
 • Lamps: Llampë LED
 • Door closing: No
 • Type of refrigerant: R600a
 • Voltazhi: 230
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 2.4
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 933 015 180
 • Bar code: 7332543725373

Produktet e tjera

Electrolux - Frigorifer inkaso - ERS3DF18S
Chłodziarka do zabudowy 600
 • Stable temperature, always cool
 • Consistently cool, with DynamicAir
 • Effortless control with Electronic Touch Controls
 • Humidity Control for fresh greens
Electrolux - Frigorifer inkaso - LRB3AF12S
Chłodziarka do zabudowy 500
 • Spacious storage solutions
 • OptiSpace has a roomy interior for groceries
 • Humidity Control for fresh greens
 • Conveniently store more.
Electrolux - Frigorifer inkaso - LFB3AF82R
Chłodziarka do zabudowy 500
 • Spacious storage solutions
 • OptiSpace has a roomy interior for groceries
 • In-fridge freezing, with the four-star compartment
 • Choose fridge settings with Electronic Control

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj