Chłodziarka do zabudowy 600 KRS4DE18S

Përfitimet

OptiSpace has a roomy interior for groceries

Our Refrigerator with OptiSpace offers plenty of storage options both on top and in between shelves. And if you need even more room, the drawers can be easily removed to suit your specific needs.

Electrolux - Frigorifer inkaso - KRS4DE18S

Effortless control with Electronic Touch Controls

Electronic Touch Controls provide easy access to the refrigerator's settings and functions, so you can manage the temperature depending on your needs. Ultimate control at your fingertips.

Electrolux - Frigorifer inkaso - KRS4DE18S

Make room for tall items with FlexiShelf

With FlexiShelf, you can reorganise the interior of the fridge however you like. The movable, half-depth glass shelf can slide back, extend fully, or just halfway, to make room for taller items. The right flexibility for all storage needs.

Electrolux - Frigorifer inkaso - KRS4DE18S

Fully extendable drawer. For effortless access

Its never been easier to access your fresh produce with the fully extendable drawer. The convenient design means that it can be pulled the whole way out. Offering an easier way to store and get whatever ingredients you want.

Premium LED fridge lighting

Enjoy excellent visibility with our fridge's integrated LED lighting. The discreet, energy-efficient bulbs shine a bright light across the whole space. Consuming ten times less energy than standard lighting.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Frigorifer
 • Installation: BI Slide Door
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A++
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 112
 • Kapaciteti total neto: 310
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 310
 • Net capacity chill zone (l): 0
Specifikimi
 • 1780 mm lartësia e bankos
 • Për instalim plotësisht të integruar të derës
 • Kapaciteti neto i kompartimentit të ftohjes: 310 l
 • Funksioni Holiday (Pushime)për të zvogëluar konsumin e energjisë gjatë mungesave të gjata për të shmangur mykun dhe aromat e pakëndshme
 • Funksioni Action Cool siguron shpejt temperaturën e dëshiruar të frigoriferit
 • Electronic temperature control with digital indications
 • Shkrirje automatike e kompartimentit të ftohjes
 • Fan air circulation for even temperature throughout the fridge
 • Sinjal paralajmërues për derën e hapur, që mund të shihet dhe dëgjohet
 • Ndriçimi i frigoriferit: 1, Integrated to FanHigh, LED i brëndshëm, With rise-on effect
 • Raftet e frigoriferit: 4 Gjerësi e plotë + 1 raft fleksibël, Foil on Plastic
 • Raft i veçantë për ftohjen e shisheve
 • Mbajtëset e vezëve: 2 për 6 vezë
 • Zëvëndësim i menteshave të derës: Djathtas&I ndërrueshëm
Performanca
 • Kapaciteti total neto: 310
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 310
 • Net capacity chill zone (l): 0
 • Net capacity star compartment (l): 0
 • Type of defrosting refrigerator: Auto
 • Temperature rise time (h) (2010/30/EC): 0
 • Freezing capacity (kg/24h) (2010/30/EC): 0
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 34
Instalimi
 • Installation: BI Slide Door
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 1772x548x549
 • Built in height mm: 1780
 • Built in width mm: 560
 • Built in depth mm: 550
 • Door hinges: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 54
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A++
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 112
 • Climate Class (2010/30/EC): SN-N-ST
 • Ngarkesa e lidhur (W): 100
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 923 581 062
 • Product Class: Frigorifer
 • Min. ambient temp, C: 10
 • Door alarm indicator control: Display, Sound With Switch Off Function
 • High temp indicator control: None
 • Shelves Refrig type of: Foil on Plastic
 • Shelves Refrig nø of: 4 Gjerësi e plotë + 1 raft fleksibël
 • Shelves Refrig special: Asnjë
 • Drawers Refrig type of: 1 Fully Extendable Pull Out Drawer (with divider)
 • Bottle shelves: 1 Full Width transparent, With trim
 • Lamps: 1, Integrated to FanHigh, LED i brëndshëm, With rise-on effect
 • Door closing: No
 • Type of refrigerant: R600a
 • Voltazhi: 230-240
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 2.4
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 923 581 062
 • Bar code: 7332543730377

Produktet e tjera

Electrolux - Frigorifer inkaso - ERS3DF18S
Chłodziarka do zabudowy 600
 • Stable temperature, always cool
 • Consistently cool, with DynamicAir
 • Effortless control with Electronic Touch Controls
 • Humidity Control for fresh greens
Electrolux - Frigorifer inkaso - LRB2AF88S
Chłodziarka do zabudowy 300
 • Spacious storage solutions
 • OptiSpace has a roomy interior for groceries
 • Conveniently store more.
Electrolux - Frigorifer inkaso - LRB3AF12S
Chłodziarka do zabudowy 500
 • Spacious storage solutions
 • OptiSpace has a roomy interior for groceries
 • Humidity Control for fresh greens
 • Conveniently store more.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj