Chłodziarka do zabudowy 300 Frigorifer inkaso ERN3213AOW

Electrolux - Frigorifer inkaso - Built-in - ERN3213AOW

No compromise on space with MaxiBox

We specially designed the MaxiBox vegetable drawer to provide great storage for even the largest ingredients in your fridge. Meaning you can organise your space easily and efficiently. You can store everything from bags of potatoes to watermelon with ease.

Consistently cool with DynamicAir

DynamicAir makes sure that the environment inside your fridge is kept at a stable temperature. It works by circulating cool air throughout, meaning that even when the door is opened, your food is protected from heating up. Preserving food better the clever way.

Electrolux - Frigorifer inkaso - Built-in - ERN3213AOW

Humidity control for fresh greens

Enjoy delicious vegetables with our Humidity Control drawer. By managing the moisture in the air, it creates the best environment to store food. Closing the vents creates the ideal space for storing herbs and leafy greens, while opening the vents gives optimum storage.

Electrolux - Frigorifer inkaso - Built-in - ERN3213AOW

Effortless control with Electronic Touch Controls

Electronic Touch Controls provide easy access to the fridge’s settings and functions, so you can effortlessly change the temperature depending on your needs. It’s control at your fingertips.

Electrolux - Frigorifer inkaso - Built-in - ERN3213AOW

Cool ingredients in a second with FastCool

New items added to the fridge take time to chill and increase the overall temperature inside. The fast-acting FastCool function preserves food and cools new ingredients quickly by dropping the temperature for a short period.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Frigorifer
 • Installation: BI Slide Door
 • Ngjyra: E bardhë
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 142
 • Kapaciteti total neto: 310
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 310
Specifikimi
 • 1780 mm lartësia e bankos
 • Për instalim plotësisht të integruar të derës
 • Kapaciteti neto i kompartimentit të ftohjes: 310 l
 • Funksioni Holiday (Pushime)për të zvogëluar konsumin e energjisë gjatë mungesave të gjata për të shmangur mykun dhe aromat e pakëndshme
 • Funksioni Action Cool siguron shpejt temperaturën e dëshiruar të frigoriferit
 • Kontroll elektronik temperature me ekran LCD
 • Shkrirje automatike e kompartimentit të ftohjes
 • Fan air circulation for even temperature throughout the fridge
 • Sinjal paralajmërues për derën e hapur, që mund të shihet dhe dëgjohet
 • Ndriçimi i frigoriferit: 1, LED i brëndshëm, Anë
 • Raftet e frigoriferit: 4 Gjerësi e plotë + 1 raft fleksibël, Xham me gjerësi të plotë me pjerrësi të përparme dhe të pasme
 • Mbajtëset e vezëve: 2 për 6 vezë
 • Zëvëndësim i menteshave të derës: Djathtas&I ndërrueshëm
Performanca
 • Kapaciteti total neto: 310
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 310
 • Net capacity chill zone (l): 0
 • Net capacity star compartment (l): 0
 • Type of defrosting refrigerator: Auto
 • Temperature rise time (h) (2010/30/EC): 0
 • Freezing capacity (kg/24h) (2010/30/EC): 0
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 34
Instalimi
 • Installation: BI Slide Door
 • Ngjyra: E bardhë
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 1772x540x549
 • Built in height mm: 1780
 • Built in width mm: 560
 • Built in depth mm: 550
 • Door hinges: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 54
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 142
 • Climate Class (2010/30/EC): SN-N-ST
 • Ngarkesa e lidhur (W): 100
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 923 581 003
 • Product Class: Frigorifer
 • Min. ambient temp, C: 10
 • Door alarm indicator control: Buzzer and pictogram on LCD
 • High temp indicator control: None
 • Shelves Refrig type of: Xham me gjerësi të plotë me pjerrësi të përparme dhe të pasme
 • Shelves Refrig nø of: 4 Gjerësi e plotë + 1 raft fleksibël
 • Shelves Refrig special: Asnjë
 • Drawers Refrig type of: Plastikë transparente
 • Bottle shelves: 1 Full Width transparent, With trim
 • Lamps: 1, LED i brëndshëm, Anë
 • Door closing: No
 • Type of refrigerant: R600a
 • Voltazhi: 230-240
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 2.4
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 923 581 003
 • Bar code: 7332543249398

Produktet e tjera

Electrolux - Frigorifer inkaso - Built-in - ERN3211AOW
Chłodziarka do zabudowy 300 Frigorifer inkaso
 • No compromise on space with MaxiBox
 • Consistently cool with DynamicAir
 • Humidity control for fresh greens
 • Effortless temperature management
Electrolux - Frigorifer inkaso - Built-in - ERN1400AOW
Chłodziarka do zabudowy 300 Frigorifer inkaso
 • Greater flexibility when chilling your food in this fridge
 • Conveniently store more.
Electrolux - Frigorifer inkaso - Built-in - ERN1300AOW
Chłodziarka do zabudowy 300 Frigorifer inkaso
 • Greater flexibility when chilling your food in this fridge

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj